Libnet.ro
UNICEF

14:45

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Antena3 Antena3,
Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B. continuă pe Antena3

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Evolutii spectaculoase la evenimentul aviatic al anului

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a fost mutat duminica, din cauza conditiilor meteorologice. Printre reprizele de ploaie, pilotii s-au antrenat azi.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

Razgandirea Samsung: la cel mai mare eveniment Google, sud-coreenii vor aduce un ceas inteligent cu Android

Samsung a renuntat la Android pe ceasurile sale inteligente. Sau n-a renuntat, daca noul zvon despre producatorul sud-coreean se adevereste. Pentru 25 iunie, la cel mai mare eveniment al verii pentru Google, Samsung va prezenta dispozitive cu Android Wear. Iata ce am putea vedea.

SUA a fost cel mai mare investitor in UE, in 2013, cu 313 miliarde euro

Cele mai mari investitii in Uniunea Europeana au fost alocate de Statele Unite ale Americii, respectiv 313 miliarde de euro, urmate de Brazilia cu 21 miliarde, Elvetia cu 18 miliarde, Hong Kong si Rusia cu 8 miliarde, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul european de statistica Eurostat).

Cel mai mare bordel din Asia a devenit monument istoric

In ciuda tensiunilor si animozitatilor din ultimele luni, dintre China si Japonia, Beijingul a decis ca un fost bordel militar nipon, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, sa fie declarat monument istoric.

Cristoiu: Cel mai mare elogiu adus presei de comunisti

Facandu-mi ordine in hartiile mele de o viata, am dat peste un text scris si cred publicat in aprilie 1994, la aniversarea a 100 de ani de la nasterea lui Pamfil Seicaru. il reproduc acum, in iunie 2014, dupa 20 de ani, surprins de actualitatea problemelor pe care le avea presa in urma cu 20 de ani. Si pe care le va avea cred si peste 20 de ani.

Tenis: Andreea Mitu s-a calificat in primul tur la Wimbledon. Aceasta este cea mai mare performanta din cariera

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in primul tur al turneului de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta din cariera sa, relateaza Romania Libera. in turul al treilea al calificarilor, Andreea Mitu,.

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )