Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Au aparut noi detalii despre inginerul roman disparut in urma cu o luna in Istanbul. Cand a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas, Salvatore Popescu era imbracat cu hainele din ziua disparitiei, nu. continuă pe Antena3

Noi detalii despre starea de sanatate a romanului disparut in Turcia. M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca ma recunoaste

Inginerul roman Salvatore Popescu, disparut in urma cu o luna in Istanbul, a fost gasit in viata si repatriate. Barbatul a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti. M-a recunoscut, m-a.

Romanul disparut in Turcia a fost gasit

Vesti bune despre romanul disparut in Turcia. Barbatul despre care nu se mai stia nimic dupa ce a vizitat un obiectiv turistic din Istanbul a fost gasit in sfarsit de autoritatile din Turcia. Salvatore.

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul. Surse apropiate familiei sustin ca barbatul a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas. Era imbr.

Romanul disparut la Istanbul a fost repatriat

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca s-a reusit repatrierea unui cetatean roman care a fost dat disparut in timp ce se afla la Istanbul, la sfarsitul lunii august.

Romanul disparut in Turcia a fost gasit si adus in tara

Romanul disparut in Turcia la finele lunii august a fost gasit. Salvatore Popescu a fost identificat si adus in tara, iar acum s-ar afla intr-un spital din Bucuresti. Ministerul de Externe a transmis ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )