Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi dezvaluiri explozive despre afacerea in care este implicat viitorul ginere prezidential, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri explozive despre afacerea in care este implicat viitorul ginere prezidential, in aceasta seara la Sinteza Zilei

La Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat in serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinanta in care este implicat viitorul ginere prezidential: Despagubiri de 10 milioane de euro pentru niste t. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Dovada fraudei de 10 milioane de euro in care este implicat viitorul ginere prezidential

La Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat in serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinanta in care este implicat viitorul ginere prezidential: Despagubiri de 10 milioane de euro pentru niste t.

Dovada fraudei de 10 milioane de euro in care este implicat viitorul ginere prezidential

La Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat in serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinanta in care este implicat viitorul ginere prezidential: Despagubiri de 10 milioane de euro pentru niste t.

Victor Ponta, despre statele care se opun aderarii Romaniei la Schengen: Cand termina toate alegerile lor nationale, cand termina toate problemele, atunci noi suntem pregatiti si intram in Schengen

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, sa le spuna tuturor colegilor nostri europeni ca Romania este pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Aveti mandat din partea Guvernului sa spuneti tuturor colegilor nostri europeni ca suntem perfect pregatiti pentru Schengen, ca ce tinea de noi s-a facut si ce tine de dansii sa faca cand doresc, a spus premierul n cadrul sedintei de Guvern de miercuri.

Seful Jandarmeriei, despre suporterii Petrolul: Este inadmisibil sa se comporte ca in Evul Mediu.

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, a declarat luni, referindu-se la incidentele in care au fost implicati mai multi suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti, ca este inadmisibil ca acestia sa se comporte ca in Evul Mediu, conform Mediafax. Generaul de brigada Mircea Olaru a spus ca in drum spre Bucuresti, autocarul in care se aflau suporterii echipei Petrolul Ploiesti au oprit in camp si au aruncat cu pietre in jandarmii care asigurau insotirea galeriei. Nu este admisibil ca niste .

[P] Top 5 mituri despre bursa care pot speria investitorii

Bursa este doar pentru cei bogati sau Bursa este o loterie cu rezultate imprevizibile. Iata numai doua dintre ideile care pot sa puna pe fuga pe cei interesati de a investi in piata de capital, insa neexperimentati. Scaderea increderii investitorilor din ultimii ani, pe fondul crizei financiare si a controverselor legate de piata de capital, a condus la dezvoltarea acestor perceptii. Cum separam situatiile reale de mituri astfel incat acestea sa nu devina factori determinanti ai reticentei de a investi?Intra in articol si testeaza cat de mult ti se potriveste bursa .

Radu Banciu, despre kenyanul care a violat o capra: Cand a vazut animalul, de emotie, si-a recunoscut fapta, dar a cerut clementa (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre barbatul dinKenya care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a violat o capra.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )