Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu, despre kenyanul care a violat o capra: Cand a vazut animalul, de emotie, si-a recunoscut fapta, dar a cerut clementa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre kenyanul care a violat o capra: Cand a vazut animalul, de emotie, si-a recunoscut fapta, dar a cerut clementa (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre barbatul dinKenya care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a violat o capra. continuă pe B1

Radu Banciu, despre televiziunea lui Dorin Cioaba: Sper sa fie pusa la punct cu toate furturile de cablu, cu toate hotiile (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre televiziunea pe care DorinCioaba doreste sa o deschida. Vom avea concurenta din aprilie.

Radu Banciu: Fac pariu ca Guvernul de la Bucuresti nu stie nici tabla inmultirii (VIDEO)

Jurnalistul RaduBanciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre politicienii care au trecut pe harta, in locul orasuluiZalau, Salaj. Am vazut ca.

Radu Banciu: Este o rusine sa fii roman astazi. Oamenii sunt de rahat, institutiile sunt de rahat

Jurnalistul Radu Banciu si-a exprimat duminica toate nemultumirile legate de guvernarea din tara noastra, dar si de felul in care am evoluat ca popor. Spuneti-mi un domeniu in care Romania a progresat. Nu.

Radu Banciu: Este o rusine sa fii roman astazi. Oamenii sunt de rahat, institutiile sunt de rahat (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu si-a exprimat duminica toate nemultumirile legate de guvernarea din tara noastra, dar si de felul in care am evoluat ca popor. Spuneti-mi un domeniu in care Romania a progresat. Nu.

Intalnire Online. Radu Paraschivescu despre maimuta carpatina si alte treburi romanesti, joi, ora 14 00

Ce e aceea o maimuta carpatina? De ce e atata prostie in Romania, cand se stie, suntem cu totii printre cei mai inteligenti din lume? Cum a ajuns limba noastra o povara? Care e situatia debitului de tampenii pe minut la televiziune? Acestor intrebari si inca catorva le va raspunde Radu Paraschivescu joi, ora 14 00. Printre altele vom vorbi si despre noua sa carte Maimuta carpatina. Puteti sa-i puneti intrebari folosind formularul de comentarii.

Victor Ponta, despre statele care se opun aderarii Romaniei la Schengen: Cand termina toate alegerile lor nationale, cand termina toate problemele, atunci noi suntem pregatiti si intram in Schengen

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, sa le spuna tuturor colegilor nostri europeni ca Romania este pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Aveti mandat din partea Guvernului sa spuneti tuturor colegilor nostri europeni ca suntem perfect pregatiti pentru Schengen, ca ce tinea de noi s-a facut si ce tine de dansii sa faca cand doresc, a spus premierul n cadrul sedintei de Guvern de miercuri.

[P] Top 5 mituri despre bursa care pot speria investitorii

Bursa este doar pentru cei bogati sau Bursa este o loterie cu rezultate imprevizibile. Iata numai doua dintre ideile care pot sa puna pe fuga pe cei interesati de a investi in piata de capital, insa neexperimentati. Scaderea increderii investitorilor din ultimii ani, pe fondul crizei financiare si a controverselor legate de piata de capital, a condus la dezvoltarea acestor perceptii. Cum separam situatiile reale de mituri astfel incat acestea sa nu devina factori determinanti ai reticentei de a investi?Intra in articol si testeaza cat de mult ti se potriveste bursa .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )