Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noi indicatii oficiale transmise joi solicitantilor IMM Invest

Hotnews Hotnews,
 Noi indicatii oficiale transmise joi solicitantilor IMM Invest

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) a transmis, joi seara, un nou mesaj solicitantilor din programul de creditare IMM Invest Romania, referitor acum la declaratiile de incadrare in categoria IMM si la formularele de inscriere, precum si la alte intrebari frecvente. continuă pe Hotnews

Programul IMM INVEST ROMANIA - peste 28.000 de inregistrari la doua zile de la lansare

Programul IMM INVEST ROMANIA se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere. Dupa doua zile de foc, aplicatia www. imminvest. ro, s-a dovedit a fi stabila si consolidata, suportand un trafic extrem de ridicat de utilizatori si permitand ca un numar impresionant de IMM-uri sa se inscrie in program. Doar in prima zi, un numar de peste 20. 000 de IMM -uri erau deja inscrise, iar astazi, la ora 18. 00, se inregistrasera aproximativ alte 8. 200 de noi cereri, se arata intr-un comunicat al FNGCIMM.

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

IMM Invest: Raspunsurile FNGCIMM la problemele reclamate de firmele solicitante

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) recomanda aplicantilor din programul de creditare pentru firmele mici si mijlocii IMM Invest Romania sa foloseasca adrese de e-mail pe platforma Gmail in locul Yahoo, pentru a primi mai repede confirmarile din program. FNGCIMM mai atrage atentia si asupra numarului mare de IMM-uri care completeaza gresit campurile din aplicatia de inscriere. Problemele frecvente constatate de FNGCIMM.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

IMM Invest: Peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare. Clarificari pentru cei care nu au reusit inscrierea

Programul IMM Invest Romania se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere si a raportat deja peste 28. 000 de inregistrari, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM).

AUDIO Programul IMM Invest- succes sau un semi-esec? Depinde pe cine intrebi

Gianina Lazanu este un fost bancher care a condus una din cele mai dificle directii ale unei banci comerciale- cea de recuperare creante. Acum este consultant, fiind managing Partner al DGL Consulting si membru in boardul Tourneround Management Association Romania. Doamna Lazanu a stat de vorba miercuri la pranz cu reporterul HotNews. ro despre programul IMM Invest, despre criza prin care trecem, lectiile pe care ar trebui sa le invatam sau despre masurile luate pana in prezent de autoritati.

ING Bank Romania adera la programul IMM Invest

ING Bank anunta ca s-a alaturat programului IMM Invest inca din primele zile, acesta fiind cel mai mare program destinat garantarii creditelor intreprinderilor mijlocii, mici si micro-firmelor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Platforma IMM Invest, luata cu asalt de firme: S-au inscris deja peste 24.000 de companii afectate de criza generata de coronavirus

Peste 24. 000 de companii s-au inscris pe IMM Invest, programul guvernamental care ajuta firmele sa-si asigure capitalul de lucru si de investitii in contextul epidemiei de coronavirus. Asta, la putin peste o zi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )