Libnet.ro
UNICEF

12:45

Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Copilul din Teleorman salvat din put ramane detubat, insa respira mai greu, cu ajutorul unei masti de oxigen, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului. continuă pe Antena3

Ultimele informatii despre starea copilului salvat din put: S-a trezit dupa detubare, problemele respiratorii persista

Starea copilului salvat din put dupa 11 ore se imbunatateste, dar el ramane in continuare sub observatie, la sectia de Terapie intensiva, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al.

Medicul Dan Enescu, despre cazul copilului salvat din fantana: Numai Dumnezeu stie cum a stat acolo. Dar, in viata mea, am vazut multe minuni

Medicul Dan Enescu a declarat, joi, despre cazul baietelului salvat dupa 11 ore dintr-o fantana, ca este o situatie foarte delicata si numai Dumnezeu stie cum a supravietuit atatea ore in spatiul ingust.

Starea copilului salvat din put : Nu putem spune ca este in afara oricarui pericol

Baietelul de 1 an si 8 luni, salvat din put la Balta Sarata a fost detubat, dar respira cu masca de oxigen. Potrivit medicilor,starea critica se mentine pana cand el va fi mai bine pulmonar.

VIDEO! Mama copilului salvat din fantana, declaratii emotionante: Atatea ore...un copilas atat de mic. E o mare minune!

Cel mai mare risc al copilului care a cazut intr-un put in judetul Teleorman este o infectie masiva pulmonara, care ar putea cauza decesul, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Copilul salvat din putul din Teleorman este in stare grava

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

Mama si bunicii paterni ai copilului salvat din put, audiati la Politie

Mama copilului care marti a cazut intr-un put, in localitatea teleormaneana Balta Sarata, a fost externata, miercuri, din spitalul din Rosiorii de Vede si a fost audiata la Politie, in dosarul in rem deschis in urma incidentului, pentru vatamare corporala din culpa. Si bunicii din partea tatalui au fost chemati la audieri, tot miercuri, tatal fiind cu baietelul la spital, in Bucuresti.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

Care este starea copilului cazut intr-un put din Teleorman. Anuntul facut de medici

Cel mai mare risc al copilului care a cazut intr-un put in judetul Teleorman este o infectie masiva pulmonara, care ar putea cauza decesul,a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

VIDEO Stand-up comedy cu un lider PNL, despre starea partidului: Raluca, dama de salon. Au spus ai nostri bravi barbati: 'Punem de o cooperativa si daca nu ne umfla DNA-ul pana la vara aia e'

Vicepresedintele PNL Suceava Vasile Tofan, fostul primar din Falticeni, a tinut un adevarat numar de stand-up comedy despre istoria tragi-comica a PNL, incepand cu CDR, trecand pe la Tariceanu - expert in matrimoniale si pana la numirea Ralucai Turcan, despre care spune ca este dama de salon, povestind intr-o nota amuzanta si cum s-ar fi luat decizia la Cotroceni cu numirea Aline Gorghiu in fruntea partidului.

Copilul salvat din put este in stare critica

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )