Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Cum se scuza de aceasta data autoritatile

B1 B1,
Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Cum se scuza de aceasta data autoritatile

Romanii care au dorit sa acceseze platforma pusa la dispozitiepentru a se programa in vederea vaccinarii impotriva COVID-19 au intampinat noi probleme. Aceastanu poate fi accesata, in anumite. continuă pe B1

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Explicatiile STS

Platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor incluse in etapa a doua nu poate fi accesata, in anumite intervale. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale au explicat pentru HotNews. ro ca in cursul noptii a fost updatata aplicatia, fiind introdusa posibilitatea de a se face programari si in luna martie, iar acum inca se fac optimizari.

Vlad Voiculescu, despre problemele aparute in functionarea platformei de vaccinare: Nu spun ca totul este perfect, spun ca imi cer scuze pentru lucrurile care nu au functionat (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a discutat despre problemele aparute la utlizarea platformei online pentru programarea la vaccinarea anti-COVID. Voiculescu a tinut sa dea asigurari romanilor ca se lucreaza in mod.

Platforma de programari pentru vaccinarea anti-COVID va fi modificata pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile Modificari pentru angajatori

Varstnicii si persoanele vulnerabile vor avea prioritate la vaccinare, potrivit hotararii adoptate de guvern care aduce modificari strategiei de vaccinare. Astfel, ar urma sa fie modificata platforma de programari pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile, astfel incat pe parcursul unei zile 25% dintre programari sa fie destinate persoanelor din domeniile esentiale si 75% persoanelor vulnerabile, a anuntat joi Comitetul de coordonare a vaccinarii.

La pasul anterior pe platforma pentru vaccinare

Cetatenii Romaniei au o vina colectiva: anume aceea de a fi dorit sa se programeze pentru vaccinare cu totii, si in acelasi timp. Pentru aceasta eroare colectiva de strategie exista un leac sigur: platforma nationala de programare pentru vaccinare!.

Sportivii din loturile olimpice se pregatesc pentru... vaccinare

Sportivii de performanta se pregatesc pentru competitii, iar acum si pentru vaccinare. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca sportivii din loturile olimpice si membrii staff-urilor tehnice vor fi vaccinati anti-COVID-19 in etapa a doua a campaniei nationale, care include populatia cu grad de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii esentiale.

PANA ASTAZI LA ORA 10: Peste 340.000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca peste 340. 000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie si pana marti, la ora 10. El a mentionat ca pana in prezent s-au inregistrat peste 800 de reactii comune si minore la vaccin si nicio reactie severa, potrivit News.

PLATFORMA PENTRU VACCINARE CONTRA COVID-19 NU FUNCTIONEAZA: Nici persoanele fizice, nici medicii nu se pot loga pentru programari

Platforma nationala de programare pentru vaccinarea impotriva Covid-19 are probleme de functionare in aceasta dimineata nefiind accesibila pagina de autentificare.

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

VIDEO Ministrul Educatiei, cu camasa speciala pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a mers miercuri sa se vaccineze impotriva COVID purtand o camasa speciala}, cu un soi de buzunar detasabil, care sa permita accesul mai usor la brat. El a explicat ca are camasa de mai mult timp, pentru ca intr-un an a fost in peste 70 de state mai ciudate si a trebuit sa se vaccineze.

Florin Citu, despre platforma pentru vaccinare: Eu zic ca a functionat foarte bine pana acum si va fi tot mai buna. Probleme sunt si la aplicatii cu mii de programatori in spate

Premierul Florin Citu s-a aratat multumit de modul in care a functionat pana acum platforma in care romanii se inregistreaza pentru vaccinarea anti-COVID-19. Acesta a admis ca au existat anumite probleme, da.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )