Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noi masuri pentru prevenirea COVID-19: Se inchid mall-urile. Se interzic grupurile mai mari de 3 persoane. Slujbe fara enoriasi, cununii cu doar 8 persoane (VIDEO)

B1 B1,
Noi masuri pentru prevenirea COVID-19: Se inchid mall-urile. Se interzic grupurile mai mari de 3 persoane. Slujbe fara enoriasi, cununii cu doar 8 persoane (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului: Am emis mai multe ordine: Ordinul privind operationalizarea conducerii Politiei Locale de. continuă pe B1

Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Astazi, 21 martie a. c. , incepand cu ora 20:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. MAI, noi masuri pentru combaterea coronavirusului in acest moment s-au confirmat 367 de cazuri de persoane .

Comisia Europeana recomanda Netflix sa nu mai transmita HD in perioada crizei coronavirus. Acelasi apel si pentru celelalte platforme de streaming

Comisia Europeana a facut joi apel la responsabilitatea serviciilor de streaming, a operatorilor si a utilizatorilor pentru prevenirea congestionarii retelelor si asigurarea continuitatii accesului la internet. Ca urmare a masurilor de distantare sociala instituite in intreaga Europa pentru combaterea pandemiei de COVID-19, cererea privind capacitatea de conectare pe internet a crescut, fie ca este vorba despre munca la distanta, procesul de invatare online sau divertisment, fapt care pune presiune asupra retelelor de comunicatii, subliniaza Executivul european.

Deputat PNL anunta discutii cu bancile pentru suspendarea creditelor, dar si noi masuri economice

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat ca urmeaza discutii cu bancile pentru amanarea platii creditelor romanilor, dar si ca saptamana viitoare vor fi adoptate noi masuri economice.

NOI MASURI FISCALE

Ministrul de Finante Florin Citu intervine in pandemia secolului. Se pregatesc noi masuri fiscale pe.

Italia are in vedere noi masuri restrictive

Guvernul de la Roma are in vedere noi masuri restrictive care ar putea fi adoptate rapid in lupta im.

CORONAVIRUS. Noi masuri in parohii si manastiri: Desfasurarea slujbelor religioase, doarin aer liber si cu maximum 100 de persoane

Biserica Ortodoxa Romana ia noi masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului. Cancelaria Sfantului Sinod a transmis, miercuri, indrumari parohiilor si manastirilor ca slujbele religioase se vor tine.

Lidl, noi masuri pentru a-si proteja angajatii si clientii de epidemie

Lidl anunta ca urmareste cu mare atentie evolutia raspandirii in Europa a virusului COVID-19 si a adoptat, la nivelul companiei, o serie de masuri pentru a preveni raspandirea acestui virus in randul angajatilor si clientilor.

Noi masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Galati, pentru limitarea epidemiei de coronavirus

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Galati s-a intrunit marti seara la solicitarea primarului Ionut Pucheanu si a elaborat un plan de masuri imediate, in 10 puncte. Printre altele, se revoca decizia Transurb SA de a reduce numarul de autobuze de pe trasee si se vor asigura pachete alimentare pentru persoanele in dificultate.

Ministrul de Interne anunta noi masuri in contextul starii de urgenta

Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela a anuntat sambata ca activitatea cabinetelor stomatologice si activitatea mall-urilor va fi suspendata temporar incepand de duminica seara,. Circulatia persoanelor va fi limitata, intre orele 06:00 - 22:00 fiind recomandate doar deplasarile in interes de serviciu, la cumparaturi sau pentru activitati sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie. intre orele 22:00 si 6:00, deplasarile sunt permise doar in acest scopuri.

Coronavirus |Kaufland Romania anunta noi masuri de siguranta si instaleaza geamuri de protectie la casele de marcat

Kaufland Romania a demarat masuri suplimentare ce sporesc siguranta clientilor si a echipelor din magazine, ca urmare a evolutiei situatiei din ultimele zile, introducand geamuri de protectie la casele de marcat si restrictionand accesul in magazine in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )