Libnet.ro
UNICEF

17:01

Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Playtech Playtech,
Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Astazi, 21 martie a. c. , incepand cu ora 20:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. MAI, noi masuri pentru combaterea coronavirusului in acest moment s-au confirmat 367 de cazuri de persoane . continuă pe Playtech

COVID-19: Primarul din Nisa va interzice locuitorilor sa iasa din case

Primarul din Nisa a anuntat ca va interzice locuitorilor orasului francez sa iasa din case incepand de vineri, de la ora locala 20:00 19:00 GMT), in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus,.

Nelu Tataru: Cred ca vom ajunge la situatia in care se va putea iesi din case doar cu adeverinta speciala sau pentru drumuri esentiale. Politia, Jandarmeria sau Armata ar putea patrula pe strazi (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca vom ajunge la situatia in care iesirea din locuinte va fi posibilia exclusiv pe baza unei adeverinte de serviciu sau pentru.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Mesajul RO-ALERT de care romanii ar trebui sa tina cont: RAMANETI in casa, pe cat posibil!

Ai putea spune ca s-a ajuns intr-o situatie absurda. in ciuda avertismentelor din ultima vreme si a dezastrului din Italia, romanii n-au tinut cont. Pe 21 martie, au iesit din case aproape.

Actiunile europene au inchis la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, masurile de stimulare anuntate de guverne nereusind sa convinga investitorii care vand active pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Acesta este automobilul in care nu a murit nimeni niciodata. Cum arata cea mai sigura masina din lume

Compania a carei masini o prezentam astazi, a dovedit in timp ca isi merita titulatura de cea mai sigura companie, cand vine vorba de siguranta soferilor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a castigat locul in industria automobilistica, inca de la inceput, cand pe14 aprilie1927 prima masina, poreclita Jakob, a parasit portile fabricii din .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a .

Ministrul francez de Interne ii numeste idioti pe cei care nu respecta izolarea

Franta are in vedere prelungirea masurilor de prevenire a extinderii epidemiei dincolo de cele 15 zile anuntate marti in contextul in care populatia nu respecta recomandarile de distantare sociala si continua sa iasa din case in numar mare, in pofida celor peste 10. 000 de cazuri inregistrate in tara.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )