Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noi reguli pentru obtinerea permisului auto din 5 octombrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi reguli pentru obtinerea permisului auto din 5 octombrie

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, dupa data de 5 octombrie, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Wall-Street Ro

Noi reguli pentru obtinerea permiselor auto

Vesti bune pentru cei care vor sa obtina permisul de conducere. Candidatii care nu reusesc sa treaca de proba practica la examenul auto nu vor mai trebui sa reia sala. Odata ce trec de proba teoretica, ei.

Noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere: cine pica traseul nu va mai fi obligat sa sustina proba teoretica odata luata

Candidatii respinsi la proba practica a examenului de obtinere a permisului de conducere nu vor mai fi nevoiti sa sustina proba teoretica odata luata, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul Oficial. insa vor fi obligati sa-si continue scoala de soferi si sa plateasca taxa de examinare, atrag atentia specialistii. in prezent, cei care nu iau proba practica, trebuie sa sustina din nou ambele examene.

Veste buna pentru viitorii soferi: Cum se schimba regulile pentru obtinerea permiselor auto

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat, vineri, in Monitorul Oficial.

Cei care vor sa obtina permisul auto pot da o singura data proba teoretica, dar de mai multe ori proba practica, potrivit unui nou act normativ

Elevii scolilor de soferi respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul.

Ce trebuie sa faci ca sa obtii permisul auto, dupa noul regulament

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat, vineri, in Monitorul Oficial,.

Lucruri putin stiute despre bicicleta: de la obtinerea permisului la amenda pentru plimbare cu un vehicul deteriorat. Cand a fost produs primul Pegas

Intr-o epoca in care masinile erau un moft, bicicleta reprezenta principalul mijloc de transport al oamenilor. Mersul pe doua roti era la mare cautare si in randurile locuitorilor din Baragan. O serie de documente istorice arata ca, in urma cu 100 de ani, locuitorii acestor meleaguri preferau sa se plimbe cu acest vehicul.

Nepal: Everestul s-a redeschis pentru alpinisti, dupa cutremurul din luna aprilie

Nepalul a redeschis Everestul pentru alipinisti, dupa cutremurul devastator care a declansat o avalansa ce a ucis 19 alpinisti in aprilie si care a pus capat sezonului de primavara. Alpinistul japonez Nobukazu.

Probleme pentru familia Becali. Totul din cauza unei femei

Se pare ca problemele se tin lant de familia Becali. Mai exact, dupa esecul inregistrat cu pierderea clubului de fite din Miami, o alta problema s-a ivit in familia latifundiarului. Iar de aceasta data, se.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )