Libnet.ro
UNICEF

07:45

Probleme pentru familia Becali. Totul din cauza unei femei

Antena3 Antena3,
Probleme pentru familia Becali. Totul din cauza unei femei

Se pare ca problemele se tin lant de familia Becali. Mai exact, dupa esecul inregistrat cu pierderea clubului de fite din Miami, o alta problema s-a ivit in familia latifundiarului. Iar de aceasta data, se. continuă pe Antena3

Stare de urgenta in Macedonia, din cauza numarului mare de imigranti

Guvernul Macedoniei a decretat joi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, din cauza numarului foarte mare de imigranti care trec frontierele in incercarea de a ajunge in Uniunea.

FRF, amendata cu 17.000 de UEFA din cauza incidentelor de la Belfast

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata cu 17. 000 de euro de Comsia de Disciplina a UEFA din cauza incidentelor provocate de suporterii romani la meciul din deplasare, din preliminariile Euro 2016, de la.

Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, ieri, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor, informeaza Mediafax.

Autoritatile locale au probleme din cauza finantarii sportului

Fotbalul autohton reuseste sa genereze probleme pe banda rulanta pentru finantatorii sai.

Catalin Tolontan, despre demisia lui Mirel Radoi: Este inceputul sfarsitului pentru Gigi Becali

Catalin Tolontan scrie pe blogul personal ca demisia lui Mirel Radoi de la Steaua este inceputul sfarsitului pentru patronul FCSB, Gigi Becali. Cand priveste Steaua ca pe brelocul sau, Becali e.

Tara care a decretat stare de urgenta din cauza imigrantilor. Armata va fi mobilizata

Guvernul macedonean a decretat stare de urgenta in doua regiuni de frontiera, ceea ce permite mobilizarea armatei pentru a face fata numarului tot mai mare de imigranti, relateaza presa oficiala, citata de BB.

Macedonia a declarat stare de urgenta din cauza valului de refugiati

Guvernul macedonean a decretat astazi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, ca urmare a numarului foarte mare de imigranti clandestini care trec aceste frontiere in drumul lor catre Europa, transmite agentia locala MIA.

Stare de URGENTA in Macedonia din cauza refugiatilor

Guvernul macedonean a decretat joi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, ca urmare a numarului foarte mare de imigranti clandestini care trec aceste frontiere in drumul lor catre Europa.

Despartire soc la Hollywood! Megan Fox si Brian Austin Green s-au certat din cauza carierei ei

Megan Fox si Brian Austin Green, pe care il stiti din serialul Beverly Hills 90210, se pare ca s-au despartit, dupa 11 ani petrecuti impreuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )