Libnet.ro
UNICEF

20:15

Noi schimbari din anul scolar 2013/2014. La ce perioada de timp se vor face evaluarile elevilor

Antena3 Antena3,
Noi schimbari din anul scolar 2013/2014. La ce perioada de timp se vor face evaluarile elevilor

Evaluarile elevilor se vor face, incepand cu anul scolar 2013 - 2014,la sfarsitul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, si nu la sfarsitul clasei a VIII-a, ca pana in prezent, pentru a se. continuă pe Antena3

Remus Pricopie: Din anul scolar 2013/2014 vor fi evaluari nationale la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, marti, ca incepand din anul scolar 2013/2014 vor exista evaluari nationale si la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a. Pricorpie a declarat ca este necesara eo.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie: Incepand cu anul scolar 2013-2014, evaluarea elevilor se va face pe doua niveluri - la clasa si la nivel national

Incepand din septembrie, evaluarea elevilor din preuniversitar se va face pe doua niveluri: la clasa si la nivel national, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Acesta a precizat ca accentul va fi pus la evaluarea la clasa pentru a avea o radiografie exacta a problemelor din sistemul de invatamant preuniversitar. Evaluarea pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a va permite si corectarea, din timp, a lacunelor elevilor, a sustinut ministrul.

Trei testari noi pentru elevii de gimnaziu.

Ministerul Educatiei introduce evaluari nationale la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, chiar din anul scolar 2013 2014. Va putea stimula aceasta masura performanta mediului preuniversitar? Parerile profesorilor sunt impartite. Ministrul Pricopie a anuntat acest lucru la Eforie Sud la Scoala de vara pentru dascalii din tara si de peste hotare. Acesta a subliniat ca masura este necesara deoarece pana la clasa a VIII-a nu exista nicio evaluare. Este vorba de sistemul de evaluare .

Noutate in invatamant: de anul viitor vor fi evaluari nationale la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ca incepand din anul scolar 2013/2014 vor exista evaluari nationale si la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, el spunand ca este necesara o astfel de masura in conditiile in care pana la clasa a VIII-a.

Ministrul Educatiei: Vor exista evaluari nationale si la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, astazi, la Eforie, ca incepand din anul scolar 2013/2014 vor exista evaluari nationale si la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, el spunand ca este necesara o astfel de masura in conditiile in care pana la clasa a VIII-a nu exista nicio evaluare, conform Realitatea. net.

Apple a cerut unui furnizor din China sa livreze doua modele iPhone noi incepand din septembrie

Apple a cerut furnizorului chinez Hon Hai Precision Industry, care asambleaza smartphone-uri si tablete pentru companie, sa inceapa din luna septembrie livrarea a doua noi modele iPhone, unul scump si unul cu pret mai redus, au declarat surse apropiate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )