Libnet.ro
UNICEF

17:15

Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

Despartire soc in politica. Remus Cernea a pus capat unei relatii de mai multi ani cu iubita sa Ioana. Controversatul politician a ales sa faca publica despartirea pe Facebook. Mai mult, el a postat. continuă pe B1

Barack si Michelle Obama au semnat o ntelegere pe mai multi ani cu Netflix

Barack si Michelle Obama se alatura echipei Netflix, pentru a produce filme si emisiuni TV, relateazaBBCsiTIME. Barack si Michelle si-au creat propria companie de productie, Higher Ground Productions, si au semnat o intelegere pe mai multi ani cufurnizorul de continut cinematografic.

Au fost prea multi ani de austeritate

Liderul PSD Livu Dragnea afirma, intr-un interviu pentru Ruters, ca masurile de reducere a impozitelor si taxelor si de crestere a salariului minim si a pensiilor vor continua, el comentand ca au fost prea multi ani de austeritate. De asemenea, spune ca ar putea deveni optionale contributiile la fondurile private de pensii si anunta ca majoritatea companiilor de stat vor fi listate la bursa.

MIAUaleu! A divortat de sotie pentru ca avea 7 PISICI! S-a recasatorit cu ea dupa 30 de ani, desi acum are 40 de feline (FOTO)

Viata bate filmul, iar pisicile sunt inima distractiei, nu numai pe Facebook! Un barbat care a divortat de sotia sa pentru ca avea sapte pisici, s-a recasatorit cu ea dupa 30 de ani desi acum are 40 de feline,.

Turbulente majore in PSD. Mai multi lideri importanti si-au dat demisia si s-au alaturat formatiunii politice condusa de Ponta

In ultimele zile, mai multe persoane au demisionat din PSD, alegand formatiunea lui Victor Ponta, Pro Romania. Cel mai important nume este cel al fostului ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu. De cealalta.

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va.

Vlad Cosma, dupa demisia sefului DNA Ploiesti: Acesti procurori au incercat sa bage la puscarie mai multi oameni nevinovati, au fabricat probe, au torturat zeci de oameni

Fostul deputat Vlad Cosma vine cu noi acuzatii extrem de grave la adresa practicilor DNA, dupa ce Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt urmariti penal intr-un dosar aflat pe ro.

Atac terorist in Afganistan. Mai multi morti si raniti

Cel putin patru politisti si un civil au fost ucisi si mai mult de 30 de persoane au fost ranite marti la Kandahar, in sudul Afganistanului, in explozia unei camionete-capcana pe care fortele de ordine.

A iesit din inchisoare dupa 20 de ani, si-a gasit o iubita, dar la doar cateva luni a mutilat-o cu un ciocan. Apoi, barbatul

Un botosanean care a iesit din puscarie cu doar cateva luni in urma, dupa 20 de ani, si-a mutilat concubina cu un ciocan. Barbatul s-a sinucis dupa ce si-a dat seama ce a facut. Femeia batuta cu sadism.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )