Libnet.ro
UNICEF

11:00

Nominalizarea lunii aprilie la premiul Libertatea Presei pentru Curaj, Alexandrina Chitu

Antena3 Antena3,
Nominalizarea lunii aprilie la premiul Libertatea Presei pentru Curaj, Alexandrina Chitu

Juriul desemnat de Fundatia Familia Voiculescu a nominalizat un alt jurnalist intre finalistii la Premiul Libertatea Presei pentru Curaj. Pentru luna aprilie, nominalizata la premiul de 50. 000 de lei. continuă pe Antena3

Nominalizarea lunii aprilie la premiul Libertatea Presei pentru Curaj, profesorul Alexandrina Chitu

Juriul desemnat de Fundatia Familia Voiculescu a nominalizat un alt jurnalist intre finalistii la Premiul Libertatea Presei pentru Curaj. Pentru luna aprilie, nominalizata la premiul de 50. 000 de lei.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu. Trebie sa luptam pentru libera exprimare, democratie si libertate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA in Romania, Dean Thompson, a declarat ca libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul.

Dean Thompson, Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de Ziua Internationala a Libertatii Presei ca meseria de jurnalist poate fi una periculoasa si ca libertatea presei este sub asediu, arata un comunicat emis de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu. Asta arata insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

Ambasada SUA: Libertatea presei, sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, a aratat insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua Internationala a Presei.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma Insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

Dean Thompson: Libertatea presei e sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep figureaza in.

ANALIZA inca o amanare: Guvernul a promis ca prezinta proiectul noii legi a redeventelor pana la finele lunii aprilie, dar se face ca ploua

Guvernul Ponta a amanat la sfarsitul anului trecut introducerea unui nou sistem de taxare a redeventelor la petrol si gaze naturale argumentand ca nu se poate face peste noapte si promitand ca va veni cu un nou proiect pana la finele lunii aprilie. Ei bine, luna aprilie a trecut fara ca Executivul sau Ministerul Finantelor sa vina cu vreo initiativa in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )