Libnet.ro
UNICEF

07:45

Norica Nicolai, desemnata vicepresedinta a Grupului ALDE din Parlamentul European

B1 B1,
Norica Nicolai, desemnata vicepresedinta a Grupului ALDE din Parlamentul European

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai a fost desemnat, marti, vicepresedinte al grupuluiALDE din ParlamentulEuropean, anunta Agerpres. Decizia a fost luata de catre deputatii ALDEreuniti la. continuă pe B1

Norica Nicolai, desemnata vicepresedinte al grupului ALDE din Parlamentul European

Norica Nicolai a fost desemnata vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European, dupa o decizie luata in acest sens de catre deputatii liberali reuniti la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare, anunta.

Norica Nicolai, vicepresedinta a Grupului ALDE din Parlamentul European

Europarlamentarul Norica Nicolai a fost desemnata, marti, vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European. Decizia a fost luata de catre deputatii liberali reuniti la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare.

QA: Norica Nicolai, despre alegerea de a ramane in ALDE, peste capul conducerii PNL

Eurodeputata Norica Nicolai a vorbit, in editia de sambata a emisiunii QA, despre decizia de a ignora directia PNL, care si-a parasit familia politica europeana in favoarea PPE, si aceea de a ramane.

Norica Nicolai, dupa difuzarea noilor inregistrari Bercea-Basescu: Avem o confirmare a existentei unei infractiuni, chiar daca intr-o tenta mai prudenta

Noile inregistrari, difuzate de Mihai Gadea, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, confirma ca ar fi avut loc o infractiune, sustine Norica Nicolai. Aceasta a adaugat, la Sinteza Zilei, ca.

Adina Valean a prezidat prima sedinta de plen in limba romana din Parlamentul European

Adina Valean, vice-presedinte din pareta Grupului Popular European, a prezidat, luni, sedinta de plen in ParlamentulEuropean. Aceasta a fost prima sesiune de la Strasbourg condusa in limba romana, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )