Libnet.ro
UNICEF

01:05

Norvegia devine prima tara din lume unde masinile electrice au depasit anul trecut 50% din vanzarile de masini noi

Hotnews Hotnews,
 Norvegia devine prima tara din lume unde masinile electrice au depasit anul trecut 50% din vanzarile de masini noi

Norvegia a devenit prima tara in care masinile electrice au avut peste 50% din piata masinilor noi pentru un an intreg, vazandu-se astfel roadele unui program demarat de guvern acum 15 ani, program ce a sustinut puternic masinile electrice, dar a penalizat prin taxe mari masinile pe benzina si motorina. Norvegia este un fel de laborator pentru modelele electrice, dar foarte putine tari ii pot urma exemplul. in articol puteti citi cum a ajuns Norvegia aici. continuă pe Hotnews

Regatul Unit, prima tara din lume care incepe vaccinarea anti-COVID cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford: Cine sunt primele persoane vaccinate

UPDATE, 4 ianuarie, ora 10. 20 -Vaccinarea cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si compania AstraZeneca a inceput in Regatul Unit. Un barbat in varsta de 82 de ani este prima persoana.

MAREA BRITANIE DEVINE PRIMA TARA CARE ADMINISTREAZA VACCINUL OXFORD ASTRAZENECA

Ministrii considera masuri mai dure, deoarece tara se confrunta cu o cursa contra cronometru pentru .

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Marea Britanie devine, luni, prima tara care incepe administrarea vaccinului AstraZeneca

Marea Britanie devine, luni, prima tara din lume care demareaza campania de imunizare contra Covid-19 cu vaccinul ieftin si usor de transportat dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford, transmite Reuters.

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc.

Klaus Iohannis, prima aparitie din acest an. Unde a mers cu sotia sa

Presedintele KlausIohannis si sotia sa, CarmenIohannis, si-au facut aparitia in public pentru prima data in acest an. Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la.

Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau s-a lansat in lumea modei pe cand avea doar 4 ani si a primit rapid titulatura de cel mai frumos copil din lume. Iata cum arata in prezent, la 19 ani! .

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )