Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Regatul Unit, prima tara din lume care incepe vaccinarea anti-COVID cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford: Cine sunt primele persoane vaccinate

UPDATE, 4 ianuarie, ora 10. 20 -Vaccinarea cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si compania AstraZeneca a inceput in Regatul Unit. Un barbat in varsta de 82 de ani este prima persoana.

Prima persoana din Vrancea vaccinata anti-covid este directorul adjunct al DSP

Prima persoana din Vrancea care s-a vaccinat impotriva noului coronavirus este medicul epidemiolog Janina Lazar, director adjunct al Directiei de Sanatate Publica, scrie News.

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Prognoza pe 2 saptamani: Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie; ulterior va intra intr-un proces de racire

Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie, in majoritatea regiunilor, insa ulterior va intra intr-un proces de racire, devenind normala din punct de vedere termic, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani, arata prognoza emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 4 - 17 ianuarie 2021, conform Agerpres.

MARIUS DUNCA, SENATOR PSD: Guvernul a dat cinci tepe romanilor in prima saptamana din acest an

Guvernul a dat romanilor, in prima saptamana din acest an, cinci tepe, uitand de promisiunile facute in campania electorala, a declarat, astazi, senatorul PSD Marius Dunca, liderul social-democratilor brasoveni.

Prima persoana retinuta in 2021 de CNA. Un barbat din Ceadir-Lunga risca 6 ani de inchisoare pentru o mita de 800 de euro

Un barbat din Ceadir-Lunga a fost retinut de ofiterii Directiei generale teritoriale Sud a CNA si procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta. Acesta ar fi pretins de la un barbat 800 de euro pentru a-l ajuta sa-si perfecteze permisul de conducere, la categoriile B si C.

VIDEO A inceput campania de vaccinare anti-COVID 19 in Vrancea. Cine este prima persoana imunizata din judet

Primul lot, continand 975 de vaccinuri, a ajuns in Vrancea chiar in noaptea de 4 ianuarie, urmand sa fie administrat luni dimineata catre cei care lucreaza in prima linie.

A inceput campania de vaccinare in Covasna. Prima persoana imunizata, o asistenta medicala de la Spitalul Judetean

Campania de vaccinare se intensifica in Romania, iar luni s-au deschis cele mai multe centre de imunizare pentru lucratorii din domeniul sanatatii. Medic: Vaccinareareduce riscul de a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )