Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un nou atac cu masina-capcana in Turcia. Bilantul a crescut la sase raniti si zeci de raniti

Antena3 Antena3,
Un nou atac cu masina-capcana in Turcia. Bilantul a crescut la sase raniti si zeci de raniti

Turcia este lovita de un nou tou atac cu masina-capcana. Rebeli kurzi au detonat luni o masina-capcana la un post de control in trafic al politiei, in sud-estul Turciei, omorand doi politis. continuă pe Antena3

Un nou atac cu masina-capcana in Turcia. Cel putin trei oameni au murit, 25 au fost raniti

Turcia este lovita de un nou tou atac cu masina-capcana. Rebeli kurzi au detonat luni o masina-capcana la un post de control in trafic al politiei, in sud-estul Turciei, omorand doi politis.

Atac cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Trei persoane au murit

Doi politisti turci si un copil au fost ucisi luni intr-un atentat cu masina-capcana comis in apropiere de Diyarbakir, atacul fiind atribuit rebelilor Partidului Muncitorilor din Kurdistan, dupa cum au anuntat responsabili locali citati de agentia Belga.

Cel putin trei morti si 25 de raniti in Turcia, intr-un atac cu masina-capcana asupra unui post de control al politiei

Rebeli kurzi au detonat luni o masina-capcana la un post de control in trafic al politiei, in sud-estul Turciei, omorand doi politisti si un copil si ranind alte 25 de persoane, au anuntat.

Atentat cu masina capcana in apropiere de Diyarbakir / Doi politisti si un copil au fost ucisi

Doi politisti turci si un copil au fost ucisi luni intr-un atentat cu masina capcana in apropiere de Diyarbakir sud-est), atentat atribuit de autoritati rebelilor kurzi, scrie AFP.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )