Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un nou atentat ISIS. Cel putin doi oameni au murit intr-un atac sinucigas

Antena3 Antena3,
Un nou atentat ISIS. Cel putin doi oameni au murit intr-un atac sinucigas

Doua persoane au fost ucise in urma unui atentat sinucigas al ISIS, in orasul libian Sirte, conform presei locale. Un membru ISIS s-a detonat langa o cladire guvernamentala dintr-o zona. continuă pe Antena3

Dublu atentat in apropiere de Damasc: Cel putin opt persoane au murit

Cel putin opt persoane au murit si mai multe persoane au fost ranite, sambata, intr-un dublu atentat in apropiere de capitala siriana Damasc, unde doua explozii au avut loc. Un bilant.

Dublu atentat in apropiere de Damasc: Cel putin 20 persoane au murit

UPDATE: Bilantul mortilor a ajuns la 20. Cel putin opt persoane au murit si mai multe persoane au fost ranite, sambata, intr-un dublu atentat in apropiere de capitala siriana Damasc, unde.

Pakistan: Cel putin cinci morti, dupa prabusirea acoperisului unei moschei

Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite, dupa ce acoperisul unei moschei din orasul Karachi s-a prabusit peste cei adunati in interior pentru rugaciunile de vineri,.

Cel putin opt morti, intr-un dublu atentat in apropiere de capitala siriana Damasc

Cel putin opt persoane au murit, dupa ce doua explozii au avut loc astazi in apropiere de capitala siriana Damasc, in zone ale comunitatii siite, dintre care una provocata de o masina-capcana, relateaza televiziunea siriana de stat, citata de Reuters.

Dublu atentat in Siria. Cel putin doua persoane au murit si alte sute au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit si alte sute au fost ranite, dupa ce doua explozii au avut loc sambata in apropiere de capitala siriana Damasc, relateaza televiziunea siriana de stat, citata de.

Dublu atentat in Siria. Cel putin opt persoane au murit

UPDATE- Cel putin opt persoane au murit, dupa ce doua explozii au avut loc sambata in apropiere de capitala siriana Damasc, in zone ale comunitatii siite, dintre care una provocata de o.

Atac armat intr-un club din Florida! Cel putin 20 de persoane impuscate. Atacatorul a luat ostatici

Un atac armat a avut loc intr-un club de homosexuali din Florida, Pulse Club. Cel putin 20 de oameni ar fi fost ucis dupa ce un barbat inarmat a luat cu asalt locatia. Un reporter al unei.

Cel putin opt morti la Damasc, intr-un dublu atac cu masina-capcana in apropiere de Moscheea siita Sayeda Zeinab

Cel putin opt persoane au fost ucise, iar multe altele au fost ranite sambata intr-un dublu atac cu masina-capcana intr-un cartier de la periferia orasului Damasc in care se afla cel mai sacru sanctuar musulman siit din Siria, potrivit televiziunii de.

Cel putin opt morti la Damasc, intr-un dublu atac cu masina-capcana

Cel putin opt persoane au fost ucise, iar multe altele au fost ranite sambata intr-un dublu atac cu masina-capcana intr-un cartier de la periferia Damascului in care se afla cel mai sacru sanctuar musulman siit din Siria, potrivit televiziunii de stat, relateaza Reuters.

UPDATE Cel putin 20 de morti la Damasc, intr-un dublu atac cu masina-capcana

Cel putin 20 de persoane, inclusiv 13 civili, au fost ucise sambata in dublului atac cu masina-capcana si sinucigas de langa mausoleul siit Sayeda Zeinab, situat la zece kilometri de Damasc, potrivit unui ONG, relateaza AFP si DPA, un atac revendicat de Statul Islamic, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )