Libnet.ro
UNICEF

05:01

Un nou canal TV dedicat baietilor.

România Liberă România Liberă,
Un nou canal TV dedicat baietilor.

Pe micile ecrane din Romania a aparut de curand un nou canal de televiziune destinat copiilor, Megamax. Adresat in special baietilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, Megamax propune o nisa cu emisiuni de animatie si aventura care provin de la cei mai mari distribuitori din lume si care sunt unice pe piata de televiziune. Canalul este dublat integral in limba romana si difuzat timp de 6 ore, zilnic, in intervalul orar 14. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va creste cu 3 ore, . continuă pe România Liberă

MIRA TELECOM, la finalul unui nou proiect dedicat interven and tiilor in situa and tii de urgen and ta

MIRA TELECOM a finalizat un nou proiect de securitate, dedicat interven and tiilor rapide in situa and tii de urgen and ta, generate de calamita and ti precum inunda and tii, incendii, explozii, alunecari de teren sau cutremure, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

MIRA TELECOM, la finalul unui nou proiect dedicat interventiilor in situatii de urgenta

MIRA TELECOM a finalizat un nou proiect de securitate, dedicat interventiilor rapide in situatii de urgenta, generate de calamitati precum inundatii, incendii, explozii, alunecari de teren sau cutremure, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )