Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou caz de infectie cu coronavirus. Pacientul 49: femeie venita din Italia, aflata in carantina in Arad

Adevărul Adevărul,
Un nou caz de infectie cu coronavirus. Pacientul 49: femeie venita din Italia, aflata in carantina in Arad

Autoritatile au confirmat joi dupa-amiaza cel de-al 49-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. Este vorba de o femeie de 45 de ani, venita din Italia si aflata in carantina in Arad. continuă pe Adevărul

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirus in Romania: A fost confirmat un nou caz. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 49

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 49. Este cel de al doilea caz confirmat joi.

Confirmarea unui nou caz de coronavirus in Romania va duce la al doilea scenariu al epidemiei

Confirmarea unui nou caz de coronavirus va duce la al doilea scenariu al epidemiei, iar masurile care vor fi luate vor fi mai restrictive. Astfel, daca va fi confirmat cel de-al 26-lea bolnav cu aceasta infectie, autoritatile vor lua masuri suplimentare, a anuntat secretarul de stat Nelu Tataru.

SURSE Nou caz de infectie cu coronavirus confirmat la un controlor de trafic de la Romatsa

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in aceasta dupa amiaza la un controlor de trafic de la Romatsa, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul institutiei. Controlorul de trafic si prietena lui, stewardesa pe ruta Italia, ar fi fost testati.

Un nou caz de coronavirus confirmat in Romania

In cursul zilei de 08 martie 2020 al paisprezecelea caz de coronavirus - COVID 19 - a fost confirmat la o femeie de 42 de ani din Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Al treilea caz de infectie cu coronavirus in Hunedoara: o tanara de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni s-ar fi vindecat

Al treilea caz de infectie cu coronavirus inregistrat in judetul Hunedoara este al unei tinere de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni a fost declarat vindecat.

Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Bucuresti. Este vorba de o femeie in varsta de 43 de ani, contact la fostului politist care a mintit ca nu a fost plecat din tara. in acelasi timp, autoritatile au confirmat si al 31-lea caz de imbolnavire. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi care a calatorit in Venetia.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 50

ACTUALIZARE - 50 de cazuri confirmate in Romania. Pacientul 50 este o femeie din Neamt, revenita dintr-o zona de carantina din Italia. --- * ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )