Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un nou cod galben de inundatii: Sunt vizate 13 judete (FOTO)

B1 B1,
Un nou cod galben de inundatii: Sunt vizate 13 judete (FOTO)

Hidrologii au emis, duminica, un nou cod galben de inundatii. Potrivit inhga. ro, sunt vizate raurile din bazinele hidrografice: Bega superioara judetul Timis), Timis superior si afluentii sai judetele. continuă pe B1

Cod galben de ploi in 14 judete. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila in 14 judete, incepand de joi la pranz, pana.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru rauri din 13 judete, pana luni, la ora 12:00 (FOTO)

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa duminica de hidrologi pentru rauri din 13 judete, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor. Atentionarea este valabila.

Cod GALBEN de inundatii in 13 judete

Hidrologii au emis duminica dupa-amiaza o noua atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din 13 judete, valabila pana luni, la ora 12,00.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil in Dambovita si alte 13 judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila in 14 judete, incepand de joi la pranz, pana vineri seara.

Cod galben de furtuni, pana la ora 19.30. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse, grindina si descarcari electrice valabila pentru extremitatea de nord-vest a judetului.

METEO. Cod galben de ploi insemnate cantitativ, valabil in 14 judete

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila in 14 judete, incepand de joi la pranz, pana vineri seara.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii

Mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii au fost emise, duminica, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Romania se pregateste de potop. Care sunt cele 10 judete pentru care hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 10 judete, valabil de joi dupa amiaza pana sambata la orele pranzului, arata B1 TV. Pericol de inundatii exista.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )