Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii. continuă pe Adevărul

METEO. Avertizari de vijelie si ploi torentiale pentru mai multe zone din tara

Luni se anunta cea mai calda zi din luna mai. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade in Lunca Dunarii si in Capitala. Asta dupa ce ieri maximele au fost de 31 de grade la Giurgiu si Zimicea.

De unde si-au cumparat dezinfectantii mai multe spitale din tara dupa scandalul HEXI PHARMA

Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu-Mures a cumparat dezinfectanti, in valoare de 3. 045 de lei, fara TVA, de la societatile Axia Medical SRL si Intercoop SRL, potrivit unui anunt publicat pe SEAP, pe 27 mai, transmite Agerpres.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

UPDATE Cod portocaliu de grindina si vijelii puternice in judetul Vaslui

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara, unde se va semnala inclusiv grindina, atrag atentia specialistii. De asemenea, este in vigoare un Cod portocaliu de vijelii.

Cod portocaliu si galben de ploi in mai multe judete din tara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis un cod portocaliu si un cod galben de ploi puternice, care pot ajunge pana la 100l/mp. Judete vizate de codul portocaliu sunt Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani,.

UPDATE. METEO. Cod GALBEN de vreme rea in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete. Se asteapta ploi si descarcari electrice.

ANM: Avertizare de ploi abundente, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare de cod galben de ploi abundente, valabila de joi, incepand cu ora 13. 00, si pana vineri, la ora 21.

Avertizare de vijelii, in mai multe judete ale tarii

Localitati din judetele Prahova, Buzau, Suceava, Neamt, Bacau si Vrancea sunt vizate de o noua atentionare nowcasting Cod Galben de ploi si descarcari electrice, emisa, marti, de Administratia Nationala.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi, si mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Perchezitii domiciliare in Bucuresti si mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi si pun in aplicare mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )