Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou director general pentru Gi Group Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou director general pentru Gi Group Romania

Felix Toma este noul director general al Gi Group Romania, preluand functia de la Daniele Merlerati, cel care a detinut acest post, in mod provizoriu, pana in prezent. continuă pe Wall-Street Ro

Alexander Milanov, noul sef al BMW Group Romania: Criza ne-a adus clienti mai educati

BMW Group Romania, importatorul marcii BMW pe plan local, are un nou director general in persoana lui Alexander Milanov, care se ocupa simultan de BMW si in Bulgaria. Fac naveta intre Bucuresti si Sofia, spune Milanov, iar din pozitia sa duala caracterizeaza interesant pietele auto din Romania si Bulgaria. Criza a adus pentru BMW clienti mai educati, iar importurile masive de masini second-hand din cele doua tari vecine pot fi o lectie foarte buna pentru dealeri, este de parere Milanov.

Premierul Ponta a numit la sefia Vamilor un director general adjunct din ANAF

Romeo-Florin Nicolae, director general adjunct la Directia Generala de Informatii Fiscale din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a fost numit la conducerea Autoritatii Nationale a Vamilor, prin decizie a premierului Victor Ponta.

Lucian Claudiu Mateescu, noul director general al Impact

Lucian Claudiu Mateescu a fost numit in functia de director general al Impact Developer and Contractor IMP), pe 14 iunie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ABB si-a gasit un nou director executiv

ABB Ltd. , cel mai mare furnizor mondial de retele de electricitate, anunta ca Ulrich Spiesshofer va deveni director executiv, aceasta fiind o masura de promovare interna a unui manager care a integrat cea mai mare achizitie realizata de compania elvetiana Baldor Electric Co).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )