Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un nou Ghita si-a facut aparitia in plina criza politica. Cine este omul care ar fi stat in spatele deciziei lui Sorin Grindeanu de a ramane la Guvern

Antena3 Antena3,
Un nou Ghita si-a facut aparitia in plina criza politica. Cine este omul care ar fi stat in spatele deciziei lui Sorin Grindeanu de a ramane la Guvern

In momentul incheierii motiunii de cenzura, a aparut o informatie, cum ca un om din afara partidului a facur presiuni asupra unor oameni importanti din PSD. Liviu Dragnea a iesit intr-o. continuă pe Antena3

iN PLINA CRIZA POLITICA, TOCMAI S-A iNTAMPLAT !!! VICTOR PONTA... (FOTO)

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a primit o lovitura grea din partea unei persoane considerate apropiate. Eugen Teodorovici, de la care multi se asteptau sa ia partea taberei Ponta-Grindeanu, a.

Criza politica la firul ierbii

Criza politica declansata in PSD si care a afectat activitatea Guvernului a monopolizat agenda presei, televiziunile si site-urile difuzand in bucla reactii si contra-reactii ale celor doua tabere aflate in conflict.

Cat ne costa criza politica

Adrian Maniutiu a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre criza politica din Romania, dar si despre costurile acesteia. Specialistii spun ca aceasta criza.

Criza politica ne costa cel putin 2,2 miliarde de euro prin bursa, dobanzi, PIB si importuri

In saptamana 15-22 iunie, marcata de criza politica, finantarile externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu doua miliarde.

Analiza Mediafax: Criza politica ne costa cel putin 2,2 miliarde de euro

In saptamana 15-22 iunie, marcata de criza politica, finantarile externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu doua miliarde de euro, iar importurile se scumpesc cu 13 milioane de euro.

NEW MONEY: Cum vede The Economist criza politica de la Bucuresti: Grindeanu a fost demis pentru ca s-a certat cu Dragnea

In mod obisnuit, in politica, opozitia este cea care incearca sa darame guvernul. insa politica din Romania este rareori obisnuita, noteaza The Economist, intr-un material despre evenimente recente din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )