Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou virus pentru Android iti arata cea mai mare problema a platformei

Adevărul Adevărul,
Un nou virus pentru Android iti arata cea mai mare problema a platformei

Kaspersky sustine ca a descoperit virusul Triada creat pentru dispozitive mobile care invadeaza sistemul intr-un mod similar amenintarilor pentru Windows. continuă pe Adevărul

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda.

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda.

Triada, cel mai complex malware Android: cum te lucreaza trei troieni simultan

Expertii Kaspersky Lab au detectat un nou troian pentru dispozitive Android, comparabil cu programele malware pentru Windows in materie de complexitate, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Din pacate, Android ramane cel mai vulnerabil sistem de operare pentru telefoane, iar numarul programelor malitioase creste de la un la altul, la fel si complexitatea lor. Aproape [].

Cea mai simpla reteta de mucenici cu miere si nuca! Respecta acest secret!

Aceasta reteta delicioasa de mucenici este foarte simpla si gustoasa, in special daca respecti un secret important. Avem nevoie de:Pentru aluat 1 kg faina alba pentru cozonac sau panificatie, 500 ml lapte sau apa,.

Alegeri pentru presedintele Republicii Moldova, cel mai devreme la toamna

Moldovenii ar putea fi chemati, cel mai devreme, in toamna acestui an la alegerea viitorului presedinte al Republicii Moldova, a declarat ieri presedintele Curtii Constitutionale de la Chisinau, Alexandru Tanase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )