Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua lege a pensiilor se intoarce in Parlament pentru reexaminare. CCR a decis ca este partial neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
Noua lege a pensiilor se intoarce in Parlament pentru reexaminare. CCR a decis ca este partial neconstitutionala

CCR a decis miercuri ca legea pensiilor este partial neconstitutionala, ceea ce inseamna ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul anului trecut, imediat dupa votul din Camera Deputatilor, scrie G4media. continuă pe Adevărul

Legea pensiilor este partial neconstitutionala si se intoarce in Parlament pentru reexaminare

Legea pensiilor este partial neconstitutionala, astfel ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, care a admis astfel o solicitare a deputatilor de la PNL si USR.

Legea pensiilor, declarata partial neconstitutionala de catre CCR

Legea pensiilor este partial neconstitutionala, a decis Curtea Constitutionala. Astfel, proiectul se intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul an.

Legea pensiilor, partial neconstitutionala

CCR a decis astazi ca legea pensiilor este partial neconstitutionala, ceea ce inseamna ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul anului trecut, imediat dupa votul din Camera Deputatilor.

Jurnalista TVR retrasa de pe domeniile PSD-Parlament pentru ca este PREA AGRESIVA si-a dat DEMISIA: A fost audiata in Comisia de Etica pentru intrebarile incomode

Jurnalista Andreea Dumitrescu si-a anuntat demisia de la TVR, dupa ce reprzentantii postului au decis sa-i retraga acreditarea de la Parlament si PSD pentru ca punea intrebari prea incomode si supara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )