Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea pensiilor, partial neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pensiilor, partial neconstitutionala

CCR a decis astazi ca legea pensiilor este partial neconstitutionala, ceea ce inseamna ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul anului trecut, imediat dupa votul din Camera Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

CCR: Legea pensiilor, partial neconstitutionala. Va fi retrimisa Parlamentului

Judecatorii Curtii Constitutionale au stabilit ca Legea pensiilor este partial neconstitutionala, motiv pentru care aceasta va reveni in Parlament pentru reexaminare, informeaza G4Media. Legea a fost.

Legea pensiilor este partial neconstitutionala si se intoarce in Parlament pentru reexaminare

Legea pensiilor este partial neconstitutionala, astfel ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, care a admis astfel o solicitare a deputatilor de la PNL si USR.

Legea pensiilor, declarata partial neconstitutionala de catre CCR

Legea pensiilor este partial neconstitutionala, a decis Curtea Constitutionala. Astfel, proiectul se intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul an.

Noua lege a pensiilor se intoarce in Parlament pentru reexaminare. CCR a decis ca este partial neconstitutionala

CCR a decis miercuri ca legea pensiilor este partial neconstitutionala, ceea ce inseamna ca actul normativ se va intoarce in Parlament pentru reexaminare. Sesizarea impotriva legii a fost depusa de PNL si USR la finalul anului trecut, imediat dupa votul din Camera Deputatilor, scrie G4media.

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de.

Florin Citu (PNL): Adio, pensii! Legea pensiilor NU SE APLICA nici de la 1 septembrie 2019 (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca legea pensiilor nu se va aplica nici de la 1 septembrie 2019. Totul, in contextul riscului foarte mare ca Romania sa intre in incapacitate de.

USR: CCR confirma ca Legea pensiilor este o inselatorie

Liderii USR sustin ca, prin decizia pronuntata astazi, Curtea Constitutionala a dat dreptate Opozitiei in ceea ce priveste Legea pensiilor, iar actul normativ este doar o inselatorie.

Sedinta de Guvern de astazi a fost amanata intrucat nu au fost obtinute toate avizele pentru legea plafoanelor, declarata neconstitutionala

Sedinta de Guvern programata pentru astazi a fost amanata pentru marti. Guvernul ar fi urmat sa adopte o Ordonanta de Urgenta pentru stabilirea plafoanelor bugetare, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca legea plafonarii indicilor bugetari este neconstitutionala, iar pentru ca bugetul sa treaca rapid prin Parlament este necesara aceasta lege privind plafoanele.

CITU, DESPRE LEGEA PENSIILOR: Dragnea santajeaza sase milioane de romani sa voteze PSD in 2020

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a acuzat, astazi, pe pagina sa de socializare, ca PSD foloseste noua lege a pensiilor ca instrument de santaj in schimbul votului pentru alegerile din 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )