Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noua linie de autobuz, inaugurata in Sectorul 4 Primaria condusa de Daniel Baluta a reabilitat 12 strazi cu 10 milioane de euro (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Noua linie de autobuz, inaugurata in Sectorul 4 Primaria condusa de Daniel Baluta a reabilitat 12 strazi cu 10 milioane de euro (VIDEO, FOTO)

O noua linie de autobuz STB, cu o capacitate de transport de aproximativ 6. 500 de persoane pe zi, a fost inaugurata in Sectorul 4. Cu indicativul 241, aceasta urmeaza un traseu cu 17 statii. Autobuzele vor circula. continuă pe B1

Noua linie de autobuz, inaugurata in Sectorul 4

O noua linie de autobuz va fi inaugurata marti in Sectorul 4 al Capitalei, intr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere. Astfel, incepand de maine, 01 septembrie 2020, Societatea de Transport Bucuresti pune.

Cartierele noi din sudului Bucurestiului, legate la metrou cu o noua linie de autobuz

Locuitorii din cartierul Aparatorii Patriei din Sectorul 4 au, incepand de marti, posibilitatea sa-si lase masinile acasa si foloseasca transportul in comun pentru merge la serviciu. STB si Primaria Sectorului 4 le-au pus la dispozitie o noua linie de autobuz care ii va transporta catre statiile de metrou de pe Soseaua Berceni.

Sectorul 4 are o noua linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport in comun

In sectorul 4 exista de astazi o noua linie de autobuz, destinata celui mai aglomerat cartier al zonei. Pe un traseu de 9 kilometri vor fi 17 statii unde mijloacele de transport in comun vor opri la intervale de 10 minute.

Alegeri locale 2020. Ce s-a facut si ce restante sunt la sectorul 1? Primarul Daniel Tudorache, candidat PSD pentru un nou mandat, la interviurile HotNews.ro LIVE, miercuri, de la ora 11.00

Daniel Tudorache este din 2016 primarul Sectorului 1, iar la alegerile de pe 27 septembrie candideaza pentru un nou mandat sub semnul PSD. Pe ce a cheltuit primarul Daniel Tudorache peste 6 miliarde de lei, bugetul Sectorului 1 in ultimii 4 ani? Cat a realizat din ce a promis in campania electorala din 2016? Cat de necesare si corecte au fost achizitiile facute in vremea pandemiei? Cu ce proiecte vine in fata bucurestenilor pentru un nou mandat? Sunt cateva dintre intrebarile la care Daniel Tudorache va raspunde in cadrul interviului HotNews. ro LIVE, miercuri, de la ora 11. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Antreprenorii din eMAG Marketplace, sustinuti printr-o noua linie de creditare de 5 mil. euro

EMAG Seller Credit, programul lansat de eMAG in parteneriat cu Idea::Bank in urma cu un an, se extinde printr-o noua runda de finantare in valoare totala de aproape 5 milioane de euro, cu dobanda zero si fara garantii, pentru antreprenorii prezenti in eMAG Marketplace, eligibili pentru acest tip de finantare.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )