Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sectorul 4 are o noua linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport in comun

Antena3 Antena3,
Sectorul 4 are o noua linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport in comun

In sectorul 4 exista de astazi o noua linie de autobuz, destinata celui mai aglomerat cartier al zonei. Pe un traseu de 9 kilometri vor fi 17 statii unde mijloacele de transport in comun vor opri la intervale de 10 minute. continuă pe Antena3

Cartierele noi din sudului Bucurestiului, legate la metrou cu o noua linie de autobuz

Locuitorii din cartierul Aparatorii Patriei din Sectorul 4 au, incepand de marti, posibilitatea sa-si lase masinile acasa si foloseasca transportul in comun pentru merge la serviciu. STB si Primaria Sectorului 4 le-au pus la dispozitie o noua linie de autobuz care ii va transporta catre statiile de metrou de pe Soseaua Berceni.

Noua linie de autobuz, inaugurata in Sectorul 4 Primaria condusa de Daniel Baluta a reabilitat 12 strazi cu 10 milioane de euro (VIDEO, FOTO)

O noua linie de autobuz STB, cu o capacitate de transport de aproximativ 6. 500 de persoane pe zi, a fost inaugurata in Sectorul 4. Cu indicativul 241, aceasta urmeaza un traseu cu 17 statii. Autobuzele vor circula.

Noua linie de autobuz, inaugurata in Sectorul 4

O noua linie de autobuz va fi inaugurata marti in Sectorul 4 al Capitalei, intr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere. Astfel, incepand de maine, 01 septembrie 2020, Societatea de Transport Bucuresti pune.

Antreprenorii din eMAG Marketplace, sustinuti printr-o noua linie de creditare de 5 mil. euro

EMAG Seller Credit, programul lansat de eMAG in parteneriat cu Idea::Bank in urma cu un an, se extinde printr-o noua runda de finantare in valoare totala de aproape 5 milioane de euro, cu dobanda zero si fara garantii, pentru antreprenorii prezenti in eMAG Marketplace, eligibili pentru acest tip de finantare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )