Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua lovitura pentru cei afectati de furtuna: NU vor fi despagubiti prin Asigurarea obligatorie!

B1 B1,
O noua lovitura pentru cei afectati de furtuna: NU vor fi despagubiti prin Asigurarea obligatorie!

Lasati in calea urgiei de autoritatile incapabile sa-i anunte ca sunt in pericol de moarte, cei si asa napastuiti sunt pusi in fata unei situatii revoltatoare: nu vor beneficia de. continuă pe B1

Lovitura pentru cei care vor sa isi puna centrala termica de apartament. Ce li se pregateste

Un proiect de legear putea introduce noi obligatii pentru constructorii de locuinte legate de instalarea sistemelor de incalzire. Legea de modificare a legii energiei termice, care se afla cum.

Mihai Tudose: Persoanele afectate de furtuna vor primi despagubiri de la Guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, la Timisoara, ca persoanele afectate de furtuna de duminica vor primi despagubiri de la Guvern in cel mai scurt timp.

Dragnea, lovitura pentru UDMR: Nu sustin amendamentele privind scaderea pragului pentru folosirea limbii maghiare in administratie (VIDEO)

Liviu Dragnea le da o lovitura puternica aliatilor sai din Parlament de la UDMR. Liviu Dragnea a tinut sa transmita public faptul ca nu sustine amendamentele celor de la UDMR privitoare la scaderea pragului p.

Lovitura pentru TVR: Conducerea, aproape de demitere in Parlament

TVR este aproape sa ramana fara conducere. Comisiile de Cultura din Parlament au respins raportul de activitate pe 2016, cu 17 voturi impotriva, unul pentru si doua abtineri. Raportul de.

Sanctiuni mai dure pentru cei care dau muzica tare si isi deranjeaza vecinii

Politistii vor sa schimbe legea privind sanctiunile aplicate amatorilor de petreceri la ore tarzii, care isi deranjeaza vecinii. Vazand ca dupa ce aplica o simpla amenda problema nu se.

O noua optiune pentru utilizatorii Facebook! Cum puteti scapa de prietenii care va deranjeaza

Noua optiune Facebook, numita Snooze, este testata in Statele Unite. Snooze ofera posibilitatea sa nu mai vezi un timp in newsfeed postari ale unor prieteni, pagini sau grupuri care te deranjeaza.

Editie speciala 360 de grade: Dezechilibre pentru cei care sunt sursa de suferinta pentru ceilalti(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre ce blocajele prin care trec cei care au pierdut tot ce au acumulat. Pot aparea situatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )