Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noua metoda prin care hackerii te ataca fara sa aiba nevoie de internet

Adevărul Adevărul,
Noua metoda prin care hackerii te ataca fara sa aiba nevoie de internet

Mailurile spam si site-urile de phishing sunt folosite de hackerii de ani buni, dar acum au o metoda inedita si n-au nevoie de internet. continuă pe Adevărul

Tatal lui Bogdan Gigina: Ii doresc lui Oprea sa nu aiba parte in viata lui de drama prin care trecem noi

Tatal politistului Bogdan Gigina, Cornel Gigina, a afirmat, joi, aflat la protestul fata de respingerea cererii DNA in cazul lui Gabriel Oprea, ca ii ureaza acestuia sa nu treaca niciodata printr-o drama ca cea prin care trece familia sa si il considera al doilea vinovat pentru moartea fiului sau, dupa conducerea Politiei, potrivit News. ro.

Iohannis loveste bancile: Presedintele a semnat un decret prin care cere Parlamentului sa anuleze acordurile privind promovarea si protejarea reciproca a investitiilor (VIDEO)

Iohannis si Ciolos dau o lovitura dura bancilor. Presedintele a semnat un decret prin care cere Parlamentului sa anuleze acordurile privind promovarea si protejarea reciproca a investitiilor, incheiate de.

Gabriel Oprea a depus o cerere la Senat prin care solicita reluarea votului privind ridicarea imunitatii (FOTO)

Gabriel Oprea a depus o cerere adresata presedintelui Senatul prin care solicita reluarea votului privind cererea procurorilor de ridicare a imunitatii parlamentare pentru a fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Tinder lasa deoparte datingul si investeste intr-o aplicatie prin care fetele isi pot gasi prietene

Tinder este in continuare cea mai populara aplicatie de dating, dar se pare ca interesele sale nu se rezuma la aceasta sfera. Vina este o retea sociala prin care fetele isi pot gasi prietene in sensul de oameni cu aceleasi interese cu care sa iasa la cumparaturi si sa discute lucruri personale, nu iubite) si [].

Posta Romana lanseaza un produs prin care clientii pot plati toate facturile de utilitati

Posta Romana lanseaza un nou produs, mandatul postal de incasare facturi, prin care clientii sai vor putea sa-si plateasca toate facturile de utilitati, informeaza un comunicat al companiei.

Batuti si infometati la centrul de plasament. Copiii povestesc ororile prin care trec de mai multi ani

Batuti de angajati, tinuti in conditii inumane si lasati fara medicamente. Copiii de la centrul de plasament Robin Hood din Bucuresti ii acuza de rele tratamente pe cei care ar trebui sa-i.

inca un mod prin care prin care poti verifica daca ai un Galaxy Note 7 defect

Prin intermediul unui update de software, cei de la Samsung ii vor ajuta pe utilizatori sa stie daca detin un Samsung Galaxy Note 7 reparat. Modelul Galaxy Note 7 le-a cauzat probleme uriase celor de la Samsung, iar unii spun deja ca soarta terminalului ar putea fi deja compromisa. Se estimeaza ca in jur de [].

Planul perfid prin care taximetristii vor sa ii elimine pe soferii Uber. Ce le fac dupa ce ii cheama prin comanda pe aplicatie

Speriati de concurenta, taximetristii din Bucuresti le-au pus gand rau celor de la Uber si vor sa ii elimine de pe piata. Drept urmare, comanda prin aplicatie o masina Uber si cand aceasta soseste la adresa, cheama.

Mi-am gasit copilul complet desfigurat, cu gatul retezat. M-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l Mama politistului Bogdan Gigina a povestit drama prin care a trecut

Mama politistului Bogdan Gigina a descris pe pagina sa de Facebook sentimentele teribile pe care le-a simtit in noaptea in care a aflat ca fiul ei a murit. Carmen Gigina a povestit cum anume a aflat,.

Mi-am gasit copilul complet desfigurat, cu gatul retezat. M-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l: Mama politistului Bogdan Gigina a povestit drama prin care a trecut

Mama politistului Bogdan Gigina a descris pe pagina sa de Facebook sentimentele teribile pe care le-a simtit in noaptea in care a aflat ca fiul ei a murit. Carmen Gigina a povestit cum anume a aflat,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )