Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Manifestantii au blocat traficul in fata Guvernului

B1 B1,
O noua seara de protest in Piata Victoriei: Manifestantii au blocat traficul in fata Guvernului

Un nou protest a avut loc vineri seara in Piat Victoriei din Capitala. Aproximativ 100 de persoane au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de adoptarea in Paralement a modificarilor la. continuă pe B1

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Manifestantii au blocat o intersectie de langa Guvern (VIDEO)

Sute de persoane protesteaza miercuri seara in Piata Victoriei, nemultumite de adoptarea in Parlament a noului Codul Penal. Manifestantii s-au asezat pe trecerea de pietoni dintre bulevardul Kiseleff si Ion.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei, joi seara: Ne vedem in strada! Noi incidente intre protestatari si jandarmi

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest in aceasta seara, in Piata Victoriei din Capitala, impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE Codului Penal si adoptate de Parlament. Protestatarii au incercat sa blocheze circulatia pe Bulevardul Mihalache.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand: Oprim codul penalilor!

Un protest organizat de Comunitatea Coruptia ucide, sub sloganul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, are loc, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestatia vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

O noua seara de protest in Piata Victoriei: imbranceli intre manifestanti si jandarmi (VIDEO)

00 Aproximativ 2. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Au loc din nou imbranceli intre jandarmi si oamenii din strada, manifetsantii incercand sa ocupe partea carosabila din fata.

Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

LIVE VIDEO Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Comunitatea Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, un anunt privind organizarea unui protest,Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

Protest in Piata Victoriei, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Organizatia Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, protestul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea legii.

Jandarmeria spune ca doi dintre angajatii sai au fost raniti, miercuri seara, in Piata Victoriei (VIDEO)

Jandarmeria Bucuresti sustine ca, miercuri seara, doi dintre angajatii sai au fost raniti in timpul protestului din Piata Victoriei. Cei care i-au agresat pe jandarmi sunt cautati pentru a fi acuzati de.

VIDEO Protest in Capitala. Noi incidente intre protestatari si jandarmi. Manifestantii au incercat sa blocheze Piata Victoriei

Cateva sute de manifestanti protesteaza in Piata Victoriei din capitala, pentru a doua seara, indemnand la nesupunere civica si dorind sa blocheze accesul in zona, in semn de opozitie fata de modificarea Codului penal. Mitingul a fost convocat pe Facebook de mai multe grupuri civice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )