Libnet.ro
UNICEF

17:15

Noua tulpina de coronavirus - Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Noua tulpina de coronavirus - Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Canada, ca si alte tari, a decis sa suspende pentru 72 de ore zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza aparitiei in tara a noii tulpini de coronavirus, a anuntat Ottawa duminica seara, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza aparitiei unei noi tulpini de coronavirus

Canada, ca si alte tari, a decis sa suspende pentru 72 de ore zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza aparitiei in tara a noii tulpini de coronavirus, a anuntat Ottawa duminica seara.

CORONAVIRUS |Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini aparute in sudul Angliei

Ministrul de externe, Luigi di Maio, a anuntat duminica, 20 decembrie, caGuvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi.

Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Guvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi tulpini de coronavirus mai contagioasa a determinat intrarea in lockdown a Londrei si a unei parti a Angliei, relateaza Agerpres.

Italia se alatura tarilor care suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a anuntat, duminica, in social media, ca Italia va suspenda zborurile din Marea Britanie, la fel cum au procedat si Olanda si Belgia.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Zborurile din Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de azi la miezul noptii din cauza ingrijorarilor legate de o noua tulpina de coronavirus, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului polonez pe Twitter.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi tulpini de coronavirus

Polonia, ca si alte tari, a decis ca zboruriledin Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de luni la miezul noptii din cauza noii tulpinide coronavirus, a anuntat un purtator de.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Olanda a suspendat zborurile dinspre Marea Britanie

Guvernul de la Haga a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in Regatul Unit, conform AFP.

Blue Air suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie. Zboruri suplimentate astazi

Compania aeriana romaneasca Blue Air anunta ca suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 2 ianuarie 2021 inclusiv), ca urmare a deciziei autoritatilor romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )