Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noul Cod al Insolventei a fost adoptat dupa un mare scandal in Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Noul Cod al Insolventei a fost adoptat dupa un mare scandal in Camera Deputatilor

Noul Cod al Insolventei a fost adoptat dupa un mare scandal in Camera Deputatilor. PNL si PDL au anuntat ca vor ataca separat Codul la Curtea Constitutionala, pe motiv ca deputatii puterii au trecut in graba . continuă pe Antena3

Noul Cod al Insolventei a fost adoptat de Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa a fost adoptat astazi de plenul Camerei Deputatilor cu 212 voturi pentru, 111 impotriva si 8 abtineri, potrivit surselor din presa.

DOCUMENT Noul Cod al insolventei, amendat in Parlament: Scade pragul pentru acceptarea planului de reorganizare, Fiscul este primul pagubit

Planurile de reorganizare judiciara a firmelor vor fi acceptate mai usor, potrivit unui amendament impus in Parlament la noul Cod al Insolventei, adoptat marti de Camera Deputatilor, ca for decizional. Masura va lovi in primul rand in banci si in Fisc, care vor pierde mai usor creantele la firmele care intra in insolventa, sustin unii specialisti.

Japonia: Peste 100.000 de pasari au fost sacrificate, dupa o alerta de gripa aviara

Autoritatile japoneze au anuntat, marti, ca au terminat in doua zile sacrificarea a aproximativ 112. 000 de pasari in sud-vestul tarii dupa confirmarea mai multor cazuri de gripa aviara, o reactie al carei scop este limitarea rapida a primei epidemii de acest tip in Japonia in trei ani, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )