Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noul model Duster a fost lansat pe piata romaneasca

B1 B1,
Noul model Duster a fost lansat pe piata romaneasca

Noul model Duster, versiunea restilizata a SUV-uluiDacia, a fost lansat miercuri pe piata romaneasca dupa ce a fost prezentat oficial pe 19 septembrie la salonul auto de la Frankfurt. Interiorul. continuă pe B1

Noul Duster a fost lansat oficial si in Romania. Afla cat costa pe piata romaneasca

Dacia a lansat miercuri seara noul model Duster pe piata romaneasca, la preturi cuprinse intre 10. 900 de euro si 17. 000 de euro, se arata intr-un comunicat al producatorului auto, citat de Mediafax. Noua gama.

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost lansat in Romania. Afla cat costa

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost lansat oficial in Romania la un pret de pornire de 27. 550 euro cu TVA pentru sasiu si de 31. 000 euro cu TVA pentru furgon.

Dacia a lansat Duster facelift in Romania. Pretul de pornire este mai mic cu 350 euro cu TVA

Dacia a lansat miercuri seara, 16 octombrie, pe piata romaneasca, versiunea restilizata a SUV-ului Duster. Preturile pornesc de la 10. 900 euro pentru versiunea cu motor de 1,6 litri pe benzina 105 CP), echipare Acces 42) si dotarea standard include ESP si patru airbag-uri. Astfel, Duster in echipare de baza este cu 350 euro cu TVA mai accesibil decat varianta care a iesit din productie. Versiunea diesel de top costa la fel ca pana acum, 17. 000 euro cu TVA, fara optionale. Pretul pentru cea mai puternica motorizare, 1. 2 TCe de 125 CP, este de 14. 700 euro cu TVA, fara optionale, acest motor fiind disponibil exclusiv pentru nivelul de echipare Laureate.

FOTOGALERIE Cum a fost lansat Jeep Grand Cherokee facelift in Romania, in 25 de imagini

Versiunea restilizata a SUV-ului Jeep Grand Cherokee a fost lansata oficial in Romania, iar printre principalele modificari aduse de facelift se numara o noua cutie de viteze automata, ZF cu opt trepte fata de sase trepte in trecut), faruri redesenate acum bixenon si cu tehnologie LED pentru luminile diurne, sistem de infotainment nou, cu ecran tactil de 8,4 inch si instrumente de bord complet noi, compuse dintr-un afisaj de 7 inch plus indicatoare analogice pe laterale.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )