Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noul purtator de cuvant al PPE este un europarlamentar roman

Antena3 Antena3,
Noul purtator de cuvant al PPE este un europarlamentar roman

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan este noul purtator de cuvant al Partidului Popular European PPE), a scris, joi, pe Twitter, liderul acestei formatiuni, Joseph Daul. Europarlamentarul Siegfried. continuă pe Antena3

Eurodeputatul PMP Siegfried Muresan, noul purtator de cuvant al PPE

Presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, a anuntat, astazi la Bruxelles, ca eurodeputatul roman Siegfried Muresan PMP)va prelua functia de purtator de cuvant al PPE.

Eurodeputatul PMP Siegfried Muresan este noul purtator de cuvant al PPE (FOTO)

Seful popularilor europeni, Joseph Daul, a anuntat joi, pe Twitter, ca eurodeputatul PMPSiegfried Muresan este noul purtator de cuvant al PPE. Muresan a inlocuit-o la alegerile europarlamentare pe fiica.

FOTO. Siegfried Muresan, noul purtator de cuvant al PPE

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a anuntat, joi la Bruxelles, ca Siegfried Muresan a fost numit purtator de cuvant al PPE.

Cine este Ionut Stroe, noul purtator de cuvant al PNL dupa ce Alina Gorghiu a preluat sefia partidului

Deputatul PNL Ionut Stroe va fi noul purtator de cuvant al liberalilor dupa ce Alina Gorghiu a fost aleasa la sefia partidului in locul lui Klaus Iohannis. Decizia oficiala cu privire la numirea lui Stroe va fi insa luata la sedinta Biroului Politic.

Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene solutii pentru creditorii afectati de evolutia francului elvetian

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu cere Comisiei Europene sa vina cu solutii pentru romanii care au credite in franci elvetieni, in contextul in care acesta continua sa creasca. intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )