Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noul Range Rover, disponibil in Romania de la 75.900 Euro

Auto Ro Auto Ro,
Noul Range Rover, disponibil in Romania de la 75.900 Euro

Noul Range Rover este disponibil pe piata locala la un pret de baza de 75. 900 Euro. Primele livrari vor avea loc in a doua jumatate a lunii decembrie, iar in a doua jumatate a anului viitor va fi lansata si o versiune hibrida. continuă pe Auto Ro

Noul Range Rover a fost lansat in Romania la preturi cuprinse intre 94.116 si 135.160 euro cu TVA

A patra generatie a autovehiculului de teren britanic Range Rover, prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie) a ajuns si in Romania, unde este prezentata mai intai presei si clientilor printr-o serie de evenimente tinute in cladirea Wilbrook. Preturile pentru piata romaneasca sunt cuprinse intre 75. 900 si 109. 000 euro, fara TVA 94. 160 euro cu TVA) si fara dotari optionale. Noul Range Rover va ajunge in showroomuri la inceputul anului 2013, potrivit producatorului.

Noul Range Rover prezentat si in Romania

Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover in Romania a prezentat oficial noul model Range Rover, la doar cateva zile de la Salonul Auto de la Paris. Pretul de pornire al noului model Range Rover este 75.

Premium Auto lanseaza noul model Range Rover in Romania

Premium Auto, importatorul Oficial Jaguar Land Rover in Romania, lanseaza noul model inovator Range Rover The All-New Range Rover, conform unui comunicat de presa.

Noul model Range Rover offroad, prezentat in Romania

A patra generatie a mastodontului offroad Range Rover a fost prezentata si in Romania, la cateva zile dupa ce a fost expusa la Salonul auto de la Paris. Pentru cei care vor sa comande in Romania acest.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )