Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noul Range Rover este mai mult tanc decat SUV

Playtech Playtech,
Noul Range Rover este mai mult tanc decat SUV

Cea mai noua masina Range Rover ofera masuri de siguranta pe care putini oameni si le-ar dori. in cazul in care nu stiati, cei de la Land Rover au o divizienumita Special Vehicle Operations, care se ocupa de creare unor versiuni mult mai interesant ale SUV-urilor. Dupa cum scriu si cei de la Business Insider, []. continuă pe Playtech

Subiectele Zilei: Calcule: profesorii ar putea castiga mai mult la pensie decat in activitate; Din interiorul Cotroceniului. Ce se ascunde in spatele zidurilor inalte ale Palatului; Cum arata Aripile de 2 milioane de euro inaltate in Bucuresti

Ceata colindetilor din Feder, satul unde se pastreaza cel mai bine ritualul sarbatorilor de iarna. Vine din nou Craciunul. Daca la oras asta. Piedone a contestat cautiunea de 1,5 milioane de lei. Dupa ce si-a dat demisia de la Primaria Sectorului 4 in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

5 explicatii foarte simple. De ce oamenii pe care nu dai doi bani castiga mai mult decat tine

Multe persoane inteligente au senzatia ca, oricat de mult ar munci, alti oameni mai putin pregatiti inregistreaza mai multe succese.

Kings Quest: A Knight to Remember Mai mult decat nostalgie [REVIEW]

Kings Quest: A Knight to Remember combina un gameplayreusit cu o poveste extrem de interesanta. Au trecut nu mai putin de 17 ani de cand s-a lansat ultimul joc Kings Quest. Aveam sapte ani, nu detineamun calculator si cred ca de abia incepeam sa prind gustul jocurilor video. Daca nu ma insel, pe atunci, experimentam [].

O destinatie pentru fiecare luna: unde este mai bine sa calatoresti in functie de vreme

Orice calatorie inseamna amintiri frumoase si vremea poate fi un inamic uneori. Asa ca avem pentru voi cea mai buna destinatia pentru fiecare luna din an, potrivit specialistilor de la agentiile de turism. Iata astfel cele mai bune destinatii pe care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )