Libnet.ro
UNICEF

11:00

Noutati inaintea amicalului de gala Romania-Spania

România Liberă România Liberă,
Noutati inaintea amicalului de gala Romania-Spania

Reprezentativele de fotbal ale Romanei si Spaniei au sosit vineri seara la Cluj la o diferenta de doua ore. Tricolorii au avut acelasi program cu al spanilolilor ambele echipe fiind conduse direct la stabilimentul unde vor fi cazate pentru urmatoarele 4 zile. continuă pe România Liberă

Masuri de securitate sporite la amicalul Romania - Spania dupa atentatele de la Bruxelles

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca masurile de securitate de la meciul amical Romania - Spania, programat in 27 martie la Cluj, vor fi sporite in urma atentatelor teroriste care au avut loc la Bruxelles.

FRF anunta masuri de securitate sporite la meciul de fotbal Romania - Spania

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca vor fi sporite masurile de securitate la meciul amical Romania - Spania de la Cluj-Napoca, din cauza contextului international creat de atentatele de la Buxelles, transmite news. ro.

La meciul de fotbal Romania - Spania, ordinea va fi asigurata si de structuri specializate antiteroriste

Structuri specializate antiteroriste se vor afla in dispozitivul de ordine publica la meciul de fotbal dintre Romania si Spania care se va disputa, duminica, 27 martie, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, urmand sa fie luate masuri speciale de control.

Romania-Spania, amicalul anului. Istoria rezultatelor cu fortele lumii ne obliga la un joc bun

Reprezentativa de fotbal asteapta cu incredere inclestarea amicala de la Cluj Duminica ora 21. 45) cu Spania Campioana Europeana si fosta Campioana Mondiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )