Libnet.ro
UNICEF

00:07

Novak Djokovic l-a invins pe Roger Federer in finala de la Roma

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic l-a invins pe Roger Federer in finala de la Roma

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Roger Federer, s-au infruntat, duminica, in finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma. continuă pe Online Sport

Novak Djokovic l-a invins pe Roger Federer si a castigat turneul de la Roma

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul ATP, l-a invins, duminica, pe elvetianul Roger Federer, al doilea favorit, scor 6-4, 6-3, si a castigat Mastersul de 1. 000 de puncte de la Roma.

Novak Djokovic, in finala Mastersului de la Roma

Novak Djokovic s-a calificat in finala Mastersului de la Roma, dupa ce l-a eliminat in doua seturi, 6-4, 6-4, pe David Ferrer. Numarul 1 mondial a avut nevoie de o ora si 35 de minute pentru a-l invinge pe spaniol si a fi la un pas de al 4-lea triumf la Foro Italico.

Roma Masters: Roger Federer, in semifinale - Posibil duel cu Rafael Nadal

Roger Federer l-a invins pe Tomas Berdych, scor 6-3, 6-3, reusind astfel sa se califice in semifinalele Masters-ului de la Roma. Cap de serie numarul doi, elvetianul l-ar putea intalni in penultimul act al competitiei pe Rafael Nadal daca ibericul trece de Stanistas Wawrinka).

Novak Djokovic, victorie dificila in fata brazilianului Bellucci, in optimile Mastersului de la Roma

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul mondial, a avut nevoie de trei seturi, 5-7, 6-2, 6-3, in fata brazilianului Thomas Bellucci, pentru a se califica in sferturile de finala ale turneului ATP World Tour.

Stanislas Wawrinka s-a calificat in semifinale turneulul de la Roma, unde il va intalni pe Roger Federer

Tenismanul elvetian Stansilas Wawrinka calificat in semifinalele Mastersului 1000 de la Roma, dupa ce l-a invins pe spaniolul Rafael Nadal scor 7-6 7), 6-2, si s-a calificat in semifinalele Mastersului 1000 de la.

De ce gratia lui Roger Federer nu este un simplu moft. Bonus: despre farmecul turneului de la Roma

Meciul lui Federer cu Cuevas a fost un exemplu bun ca sa predai materia Federer: contra unui jucator care are tot un rever cu o mana si care joaca un tenis solid mai ales pe zgura).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )