Libnet.ro
UNICEF

01:05

NSA poate accesa computerele si fara Internet.

România Liberă România Liberă,
NSA poate accesa computerele si fara Internet.

Agentia americana de Securitate Nationala NSA) poate avea acces la calculatoare, printr-un sistem de unde radio, relateaza Mediafax. Potrivit cotidianului The New York Times, Agentia americana de Securitate Nationala a implantat in aproape 100. 000 de calculatoare din intreaga lume un program care permite supravegherea acestor calculatoare, dar si lansarea de atacuri cibernetice. In majoritatea cazurilor, programul este implantat in urma accesului la retelele informatice, adauga The New York . continuă pe România Liberă

Germania vrea un acord european pentru evitarea spionajului.

Germania vrea sa convinga alte tari membre ale Uniunii Europene sa semneze un acord prin care sa se angajeze ca nu se spioneaza reciproc, scrie ziarul Suddeutsche Zeitung, conform Mediafax. Potrivit publicatiei germane, citata de AFP, acordul ar urma sa aiba efect atat in domeniul spionajului politic, cat si in sfera spionajului economic. Citeste si: NSA poate accesa computerele si fara Internet Berlinul se adreseaza in special Marii Britanii, dupa recentele dezvaluiri facute de Edward .

NSA are o tehnologie secreta care ii permite sa acceseze calculatoare, fara ca aceastea sa fie conectate la Internet

Agentia Nationala de Securitate Nationala NSA) poate accesa calculatoare printr-un sistem de unde radio, informeaza The New York Times. Se pare ca NSA a a implantat in aproape 100. 000 de calculatoare din.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )