Libnet.ro
UNICEF

20:45

Numar record de actori inscrisi la Gala Tanarului Actor HOP

Adevărul Adevărul,
Numar record de actori inscrisi la Gala Tanarului Actor HOP

Inscrierile pentru Gala Tanarului Actor-HOP, incheiate pe 1 iulie, au inregistrat un numar de 204 de actori, un record in istoria acestei gale ajunsa la cea de-a 16-a editie. continuă pe Adevărul

Note BAC 2013 Numar record de elevi care au terminat Bacalaureatul cu nota 10 pe linie: 122 de elevi au medie maxima

Notele de la examenul de Bacalaureat 2013 - sesiunea iunie-iulie - au adus un numar record, de cand s-au introdus camere de supraveghere, de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul cu nota 10 pe linie. 122 de absolventi de liceu au luat examenele bacalaureatului cu rezultate maxime. Prin comparatie, anul trecut 67 de absolventi de liceu au reusit aceasta performanta, iar in 2011 medii de 10 au fost obtinute de 67 de elevi.

Note BAC 2013 Numar record de elevi care au terminat Bacalaureatul cu nota 10 pe linie: 122 de elevi au medie maxima. Vezi lista absolventilor cu 10 la BAC

Notele de la examenul de Bacalaureat 2013 - sesiunea iunie-iulie - au adus un numar record, de cand s-au introdus camere de supraveghere, de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul cu nota 10 pe linie. 122 de absolventi de liceu au luat examenele bacalaureatului cu rezultate maxime. Prin comparatie, anul trecut 67 de absolventi de liceu au reusit aceasta performanta, iar in 2011 medii de 10 au fost obtinute de 67 de elevi. Niciun absolvent din promotiile anterioare nu a reusit sa ia media 10 la Bacalaureat, toate mediile maxime fiind obtinute de elevi care au terminat anul acesta clasa a XII-a. Vezi in articol lista integrala a absolventilor de liceu care au trecut Bacalaureatul cu media 10, precum si liceele pe care le-au terminat.

Marina rusa va primi 36 de nave in 2013, numar record in istoria tarii

Marina rusa va primi 36 de nave de razboi in 2013, un numar fara precedent in istoria Rusiei, a anuntat adjunctul comandantului marinei, relateaza Mediafax. in acest an, 36 de nave de lupta, nave de atac.

Rusia: Marina va primi un numar RECORD de nave de razboi.

Marina rusa va primi 36 de nave de razboi in 2013, un numar fara precedent in istoria Rusiei, a anuntat adjunctul comandantului marinei, conform RIA Novosti, relateaza Mediafax. In acest an, 36 de nave de lupta, nave de atac rapid si nave de sustinere se vor alatura marinei ruse. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva, a declarat viceamiralul Aleksandr Fedotenkov la Salonul pentru Aparare Maritima din Sankt Petersburg. Navele de razboi rusesti desfasoara in prezent misiuni in toate .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )