Libnet.ro
UNICEF

12:46

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

B1 B1,
Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Creste alarmant bilantul mortilor de gripa. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor care au. continuă pe B1

AGENTIILE DE PRESA: China interzice importurile de carne de pasare din Slovenia,Ungaria,Germania si Ucraina, din cauza gripei aviare

China va interzice importurile de carne de pasare si produse din carne de pasare din Slovenia, Ungaria, Germania si Ucraina, din cauza epidemiei de gripa aviara, se arata intr-un comunicat al autoritatilor vamale publicat vineri, transmite Reuters.

Situatia unitatilor scolare din tara inchise, luni, din cauza gripei

Zeci de unitati de invatamant din intreaga tara au cursurile suspendate din cauza epidemiei de gripa. Doua scoli, una in Ilfov si alta in Teleorman si-au suspendat integral activitatea din cauza numarului ridicat de elevi bolnavi. Peste 2. 000 copii sunt afectati, conform Ministerului Educatiei.

VIDEO Coronavirusul chinez: Hubei a revizuit in sus numarul de infectii din cauza focarelor din inchisori. Cele mai multe cazuri noi din afara provinciei sunt tot din sistemul penitenciar

Provincia Hubei a anuntat vineri, ca a revizuit in sus, de la 411 la 631, numarul de noi cazuri de coronavirus, dupa ce a inclus si cazurile din sistemul penitenciar, transmite Reuters.

Din cauza coronavirus, o alta conferinta globala, in pericol: anuntul facut de Sony si Facebook despre GDC

In urma cu cateva saptamani, s-a anulat editia din acest an a Mobile World Congress la Barcelona. GDC sau Gaming Developers Conference se afla intr-o situatie similara. in teorie, editia.

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si .

Alerta in judetul Mures din cauza coronavirus. 18 persoane sunt monitorizate la domiciliu

Panica se instaleaza rapid si in Romania! Din pacate, 18 persoane din judetul Mures sunt monitorizate la domiciliu, iar alte spatii de carantinare asigura deja izolarea persoanelor care prezinta simptome. Care este situatia pe larg a romanilor care ar fi afectati de bacteria aferenta? Alerta in judetul Mures: 18 persoane cu coronavirus, monitorizate la domiciliu .

Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatal unui tanar mort la Colectiv. Al doilea fiu, in pericol din cauza coronavirus

Eugen Iancu, tatal unui tanar mort in accidentul din Colectiv postare sarcastico-ingrijorata pe Facebook, dupa ce mezinul sau, de 19 ani, pleaca in weekend in Italia, la prietena lui, o chinezoiaca. Locul in care se intalnesc cei doi e considerat un focar de coronavirus, intr-o tara care oricum a decretat stare de urgenta, dupa .

ştiri de la B1

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )