Libnet.ro
UNICEF

19:30

Numarul jurnalistilor ucisi, la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul jurnalistilor ucisi, la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani

Patruzeci si noua de jurnalisti au fost ucisi in diferite tari ale lumii in 2019. Vestea rea cuprinde insa si o parte buna, potrivit bilantului anual realizat de organizatia Reporteri fara frontiere RSF), numarul celor ucisi nu a fost niciodata atat de scazut in ultimii 16 ani. Partea proasta este ca tot mai multe crime indreptate impotriva jurnalistilor au loc in tari democratice. continuă pe Ziarul Bursa

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Ela Craciun a decis ca anul acesta sa isi impodobeasca bradul de Craciun intr-un mod cu totul special. A ales ca tema dulciurile roz si a agatat astfel de ramuri zeci de globuri in forma de acadele, briose si conuri cu inghetata in aceasta nuanta.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Erling Haaland, desemnat cel mai bun jucator din Austria

Atacantul norvegian Erling Haaland, unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din Europa, a .

CHEFI LA CUTITE. Lacrimi pentru semifinalisti: Este cel mai frumos lucru din acest show

Luni, de la 20:00, soarta bucatarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cutite se va afla chiar in mainile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitatile culinare, vor definitiva lista finalei, difuzata marti seara, tot de la 20:00, pe Antena 1.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din tara a pierdut sefia Institutului de Silvicultura

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea - INCDS il va avea in functia de director general interimar pe Stefan Neagu, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat incetarea delegarii.

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, din 1900 - directorul Administratiei de Meteorologie

Anul 2019 este, la acest moment, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu. De asemenea, 2019 se afla pe podiumul celor mai caldurosi ani din ultimii 140 de ani si la nivel mondial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )