Libnet.ro
UNICEF

21:15

Numele lui Cristian Preda, intr-o scrisoare adresata lui Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Numele lui Cristian Preda, intr-o scrisoare adresata lui Nicolae Ceausescu

O telegrama adresata lui Nicolae Ceausescu in care apare numele lui Cristian Preda a fost prezentata in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. in cadrul aceleiasi editii, a fost comentat si. continuă pe Antena3

Cristian Preda: Propun incheierea unui pact de neagresiune ntre listele care se revendica de la PPE

Europarlamentarul Cristian Preda, cap de lista PMP la europarlamentare, propune, intr-o postare pe blog, incheierea unui pact de neagresiune intre listele care se revendica de la PPE, mai precis PDL, PMP, PNtCD si Forta Civica. Preda precizeaza ca la Biroul Electoral Central sunt 7 liste care se revendica de la populari, liberali si conservatori si una singura definita ca socialista. Apelul are loc in urma unui schimb de replici intre lideri PMP si PDL dupa retragerea candidaturii Elenei Basescu la europarlamentare.

Miscarea Populara a depus la BEC lista de candidati la europarlamentare. Cristian Preda, Siegfried Muresan si Teodor Baconschi, primii 3 pe lista

Partidul Miscarea Populara a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Lista PMP este deschisa de europarlamentarul Cristian Preda, urmat de Siegfried Muresan - un tanar care deja are activitate performanta in PE si va fi de folos Romaniei in PE, dupa cum a declarat Elena Udrea, si de fostul ministru de Externe Teodor Baconschi. Pe lista se mai afla Cristian Petrescu, actual deputat in trecut la PDL), omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta presedinta a Federatiei de Tenis Ruxandra Dragomir si Alexandru Lesco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat in lotul Ilascu.

Europarlamentarul Cristian Preda, declaratii nedemocratice cu privire la Antena 3

Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat la o emisiune TV ca el ar inchide postul de televiziune Antena 3. Fostul consilier prezidential este primul pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )