Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nume-surpriza! Cine sunt cei care vor sa ia partidul de la Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Nume-surpriza! Cine sunt cei care vor sa ia partidul de la Viorica Dancila

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat s-a reunit, marti, pentru o analiza a rezultatelor inregistrate la prezidentiale, dupa ce candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata. continuă pe Antena3

Cine sunt cei care vor primi, in 2019, Premiul municipiului Galati. Cum este argumentata alegerea lor

Consiliul Local Galati a decis, la sfarsitul saptamanii trecute, sa acorde, pentru anul 2019, de noua ori distinctia Premiul municipiului Galati. O vor primi doi profesori, doua firme, trei ONG-uri, un student si un elev olimpic.

Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat un avertisment in atentia persoanelor care ar fi.

Cad primele capete la PSD. Cine sunt cei sapte social-democrati care si-au anuntat demisia

Social-democratii Gabriel Zetea, Marian Oprisan si Roxana Manzatu sunt printre cei care si-au anuntat demisia din functia de vicepresedinte al partidului in cadrul sedintei Comitetului Executiv de marti, potrivit surselor Adevarul.

Cum arata cele mai noi vagoane de dormit europene care vor circula in Europa centrala din 2022

Austriecii de la OBB au prezentat cum vor arata cele mai noi vagoane de dormit si cusetele care vor circula din 2022 intre oarse mari din Europa centrala. Sunt cele mai moderne vagoane de pe trenurile de noapte europene si ofera chiar si un fel de mini-capsule, pentru ca cei de la cuseta sa aiba intimitate. Desi trenurile de noapte s-au imputinat masiv, austriecii de la OBB isi extind brand-ul Nightjet, dar cumpara vagoane ultra-moderne pentru a atrage clienti.

5 metode care vor ajuta orice sofer sa iasa din impas. Cum poti sa-ti dezaburesti rapid masina

Pe timpul iernii, aburirea geamurilor se dovedeste a fi o adevarata problema pentru conducatorii auto. Cei mai multi soferi se confrunta cu acest lucru constant in acest anotimp si asta pentru ca umiditatea aerului exterior scade, la fel si temperatura odata cu aceasta. Daca geamurile se aburescmai des decat ar trebui, e posibil sa faci .

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Gabriel Zetea (PSD): Am votat si azi cu cei care au ajutat cu adevarat judetul nostru

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a precizat pe pagina sa de Facebook ca a votat, alaturi de sotia sa, pentru cei care au ajutat cu adevarat judetul.

Dacia, cifra de afaceri uriasa. Cum e sa faci business in Romania si cine sunt investitorii de top

Dacia arata, de fiecare data cand are ocazia, ca este un brand de top al Romaniei. Numele constructorului auto autohton e mentionat pe primul loc la cifra de afaceri, intr-un top care.

Horoscop financiar 2020. Care sunt zodiile care vor castiga bani cu nemiluita in 2020

Anul 2020 aduce noroc in plan financiar pentru mai multe zodii, cel putin in plan financiar. Altele, insa, vor fi nevoite sa munceasca mult ca sa castige bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )