Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cad primele capete la PSD. Cine sunt cei sapte social-democrati care si-au anuntat demisia

Adevărul Adevărul,
Cad primele capete la PSD. Cine sunt cei sapte social-democrati care si-au anuntat demisia

Social-democratii Gabriel Zetea, Marian Oprisan si Roxana Manzatu sunt printre cei care si-au anuntat demisia din functia de vicepresedinte al partidului in cadrul sedintei Comitetului Executiv de marti, potrivit surselor Adevarul. continuă pe Adevărul

Nume-surpriza! Cine sunt cei care vor sa ia partidul de la Viorica Dancila

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat s-a reunit, marti, pentru o analiza a rezultatelor inregistrate la prezidentiale, dupa ce candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )