Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nutritionistul Mihaela Bilic: Beti cafea! Deblocheaza organismul spre a slabi. Efectele negative sunt un mit!

Antena3 Antena3,
Nutritionistul Mihaela Bilic: Beti cafea! Deblocheaza organismul spre a slabi. Efectele negative sunt un mit!

Multi sustin ca a consuma cafea poate fi daunator, nu si daca o bei corespunzator. Ce inseamna asta? Nutritionistul Mihaela Bilic a facut lumina in ceea ce priveste consumul licorii magice si spune ca exista numeroase mituri in acest sens. Ea sustine ca bautura nu are efecte negative si, mai mult, este un stimulet ideal pentru arderea grasimilor. Deci, cafeaua ne ajuta sa slabim!. continuă pe Antena3

Nutritionistul Mihaela Bilic: Beti cafea! Deblocheaza organismul spre a slabi. Efectele negative sunt un mit!

Multi sustin ca a consuma cafea poate fi daunator, nu si daca o bei corespunzator. Ce inseamna asta? Nutritionistul Mihaela Bilic a facut lumina in ceea ce priveste consumul licorii magice si spune ca exista numeroase mituri in acest sens. Ea sustine ca bautura nu are efecte negative si, mai mult, este un stimulet ideal pentru arderea grasimilor. Deci, cafeaua ne ajuta sa slabim!.

Utile: 5 masuri de prim-ajutor in caz de accident pe partie; Alimentele cu calorii negative stimuleaza metabolismul sa arda grasimi toata ziua. Fac minuni pentru sedentari

Nutritionistul Mihaela Bilic: Beti cafea! Deblocheaza organismul spre a slabi. Efectele negative sunt un mit!Se cunoaste efectul tonic, stimulant al cofeinei asupra. 7 beneficii necunoscute ale frunzelor de Aloe Vera. Suferi de astm? Atunci ar fi bine sa te imprietenesti cu Aloe Vera. Usureaza respiratia facand o baie de aburi cu extracte.

Ce prajituri mananca nutritionistii. Reteta dr. Mihaela Bilic

Se pare ca nici medicii nutritionisti nu rezista tentatiilor dulci. Dovada este dr. Mihaela Bilic care ne-a dezvaluit o reteta de prajitura.

DIETA. Mihaela Bilic atrage atentia: NU sucurilor din fructe! Pericolul la care esti predispus

Mihaela Bilic atrage, de asemenea, atentia asupra modului in care consumam fructe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )