Libnet.ro
UNICEF

12:45

Oana Roman a imbracat din nou rochia de mireasa

Antena3 Antena3,
Oana Roman a imbracat din nou rochia de mireasa

Oana Roman si sotul ei au fost vineri la biserica Sfantul Anton, unde duhovnicul le-a facut o slujba de reinnoire a juramintelor. Desi nu este un eveniment la fel de important ca nunta, cei doi s-au. continuă pe Antena3

Oana Roman, din nou in fata altarului. Toate detaliile marelui eveniment

La aproape patru ani de la nunta, Oana Roman se pregateste sa paseasca din nou in fata altarului. Vedeta si sotul ei s-au hotarat sa isi reinnoiasca juramintele, iar evenimentul se.

Femeia pe care o gratiase presedintele Romaniei, retinuta din nou pentru furt

Femeia care a fost gratiata in trecut de fostul presedinte Traian Basescu, dupa ce a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru furt, a fost din nou retinuta, potrivit.

Sefa Comisiei pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vrea sa-l cheme din nou la Comisie pe ministrul Ghinea

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, deputatul PSD Ana Birchall, a declarat, marti, ca 122 de experti vor depune o motiune civica impotriva ministrului Cristian Ghinea si ca, din acest motiv, el trebuie sa se prezinte din nou in fata Comisiei.

Ploile torentiale au facut ravagii din nou. Trafic paralizat si case inundate, in mai multe orase din tara

Ploile torentiale au facut ravagii din nou. Strazile din orasul Tulcea au disparut sub apa de un metru, iar masinile pluteau sau erau blocate. **** Soferii n-au mai avut nicio sansa in fata furiei.

Petre Roman este din nou deputat

Camera Deputatilor a votat, in sedinta de marti, ca Petre Roman sa-si reia mandatul de deputat. Vom reveni cu amanunte.

Protestatarii ies din nou in strada, in Capitala, sa ceara demisia lui Gabriel Oprea din Parlament

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti, de catre organizatorii manifestatiei care a strans, joi, in Capitala, peste.

Femeia gratiata de Traian Basescu pe vremea cand era presedinte, retinuta din nou de procurori pentru furt

Politistii constanteni si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul cadrul Politiei Romane au efectuat, marti, 22 de perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte. in urma.

Derivatele, din nou ignorate

Dupa ce luni volumul tranzactiilor cu derivate s-a cifrat la numai 13 contracte, cel mai slab nivel din luna in curs n. a. - alaturi de sedinta din 5. 09), starea de apatie parea sa se mentina si marti.

Fondurile de actiuni, din nou la putere dupa revenirea burselor in vara

Dupa un inceput de an dezastruos, bursele au revenit vara aceasta, iar fondurile de actiuni romanesti au beneficiat din plin. Castigurile pe ultimele 12 luni aduse de cele mai performante dintre acestea se apropie de 10%, o cifra nu la fel de.

Kim Jong-un a facut-o din nou. A testat un puternic motor de racheta

Coreea de Nord a efectuat cu succes un test la sol al unui nou si puternic motor de racheta, a anuntat marti agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )